Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Κούγιας την υπεράσπισή της

Advertisement

Λίγες ώρες αφού είχε πει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ότι δεν θα αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Αλέξης Κούγιας από τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί τελικώς στην υπεράσπιση της κατηγορούμενης ως παιδοκτόνου.

Προϋπόθεση για αυτό είναι τελικώς να συντρέξουν οι τρεις όροι και προϋποθέσεις που έχει θέσει, που είναι:

  • Η απευθείας συνομιλία του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου
  • Η συναίνεση των δύο υφιστάμενων συνηγόρων της για σύμπραξη μαζί του
  • Η ανάγνωση όλης της δικογραφίας.

Κι αυτά ώστε να αντιληφθεί εάν και πόσα περιθώρια υπάρχουν «για να συμβάλλει στην υπεράσπιση της και στην αποκάλυψη της αλήθειας από το δικαστήριο, ως συλλειτουργός της Δικαιοσύνης», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Τι είπε για τις δυο προσεγγίσεις που δέχθηκε

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε και για τις δύο προσεγγίσεις που δέχθηκε για να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Επανέλαβε πως η μία έγινε από διοικητή νοσοκομείου της Αθήνας, που προσφέρθηκε να πληρώσει και την αμοιβή του δικηγόρου.

Ο ποινικολόγος, αφού διευκρίνισε πως το εν λόγω πρόσωπο δεν είναι διοικητής σε νοσοκομείο που σχετίζεται με κάποιον τρόπο με την υπόθεση, πχ. νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύθηκε κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας, είπε πως «η σχέση του ανθρώπου αυτού με την κατηγορούμενη είναι οικογενειακή» και από εκεί ξεκίνησε το ενδιαφέρον του.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement