Κάτια Ταραμπάνκο – Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι – «Τα έφτιαξε με άλλον ενώ ήμασταν μαζί»

Advertisement

Λίγες ημέρες μετά από την αποκάλυψη ότι ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κάτια Ταραμπάνκο, την οποία μάλιστα «χτύπησε» σε τατουάζ στο πρόσωπό του, το ζευγάρι φαίνεται πως τραβάει ξεχωριστούς δρόμους.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Τεό Κωνσταντόπουλος στην εφημερίδα Espresso σε μια δηκτική συνέντευξη για την πρώην σύντροφό του.

«Πλέον δε μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε.

Advertisement

Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί».

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος αποκάλυψε πως τα «νέα» τα πληροφορήθηκε από τρίτο άνθρωπο.

«Δεν μου το είπε η ίδια, ενώ μέναμε μαζί. Είχε όλα της τα πράγματα στο σπίτι μου. Την είχα ρωτήσει γιατί… Και μου είπε “σ’ αγαπάω, τον έρωτα τον έχω απομυθοποιήσει, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο”. Και με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος αυτός και μου είπε τι τρέχει. Οφείλω να αναγνωρίσω τη συμπεριφορά του ως αντρίκεια. Έτσι έμαθα ότι είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια έκανε τις επιλογές της. Είμαστε οι επιλογές μας και αυτό το κρατάω».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement