«Έχω ένα μικρό μυστικό»: Τα σοκαριστικά μηνύματα του 18χρονου πριν σκορπίσει το θάνατο σε σχολείο του Τέξας

Advertisement

Ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος σκόρπισε τον θάνατο σε δημοτικό σχολείο του Τέξας, σκοτώνοντας 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικούς, την Τρίτη.

Όπως αποκαλύπτεται, πριν το σοκαριστικό μακελειό είχε στείλει μήνυμα σε «γνωστή» του στο Instagram ότι «πρόκειται να» και πως «έχει ένα μικρό μυστικό».

Μάλιστα, τα μηνύματά τους σταμάτησαν απότομα, με τον 18χρονο να γράφει τη φράση «Ima air out». Η κοπέλα ισχυρίζεται πως δεν τον ήξερε και έχει εκφράσει τη λύπη της για όσα συνέβησαν στο σχολείο του Τέξας.

Advertisement

Σημειώνεται πως ο 18χρονος δράστης σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς.

Ποιος ήταν ο 18χρονος δράστης

Ο 18χρονος γεννήθηκε στη Βόρεια Ντακότα αλλά ζούσε στην Ουβάλντε. Ήταν μαθητής λυκείου και έπειτα βρήκε δουλειά σε κατάστημα εστίασης. Μάλιστα, όταν έγινε 18 ετών αγόρασε νόμιμα τα όπλα που χρησιμοποίησε στο μακελειό της Τρίτης. Ο νεαρός δράστης δέχθηκε πυρά και σκοτώθηκε στο Robb Elementary School, αφού πρώτα δολοφόνησε 21 ανθρώπους.

Τα επίμαχα μηνύματα στο Instagram

Ο Ράμος στις 12 Μαΐου είχε στείλει μηνύματα σε μια γυναίκα που «γνώριζε» από το Instagram, καθώς την είχε κάνει ταγκ σε μία φωτογραφία με τα όπλα του. Η συνομιλία που είχαν, σύμφωνα με τη Daily Mail:

Advertisement

18χρονος: «Θα αναδημοσιεύσεις τις φωτογραφίες με τα όπλα μου»

Απάντηση γυναίκας: «Τι;»

18χρονος: «?»

Απάντηση γυναίκας: «ΤΙ. Τι σχέση έχουν τα όπλα σου με μένα;»

18χρονος: «Απλά ήθελα να σε ταγκάρω»

Απάντηση γυναίκας: «Είμαι τόσο μπερδεμένη»

Λίγο μετά, σε άλλο μήνυμα τής έγραφε «Απλά να είσαι ευγνώμων που σε τάγκαρα», με την ίδια να του απαντάει «Όχι, είναι απλά τρομακτικό». Ο 18χρονος τη ρώτησε, τότε, «γιατί» και εκείνη τού απάντησε «ίσα που σε ξέρω και με ταγκάρεις σε μία φωτογραφία με όπλα».

Advertisement

Σε άλλο μήνυμα, ο 18χρονος της έστειλε «πρόκειται να» χωρίς να ολοκληρώνει τη φράση του. Εκείνη τον ρώτησε τι θα κάνει, με τον ίδιο να της λέει «Θα σου πω πριν τις 11. Καλημέρα», «Θα σου στείλω σε μία ώρα» αλλά «πρέπει να απαντήσεις».

Μάλιστα, σε αυτό το σημείο της έγραψε «έχω ένα μικρό μυστικό, θέλω να σου πω», βάζοντας ένα emoji που κλείνει το στόμα του.  Το τελευταίο μήνυμα που της έστειλε, περίπου δύο ώρες πριν τους πυροβολισμούς, ήταν «Ima air out» με την ίδια να τον ρωτάει «τι;».

Η κοπέλα τρομοκρατήθηκε όταν έμαθε τι είχε συμβεί. «Είναι ένας ξένος, δεν ξέρω τίποτα για εκείνον, αποφάσισε να με ταγκάρει στην ανάρτηση με τα όπλα», έγραψε σε story της. «Λυπάμαι τόσο για τα θύματα και τις οικογένειές τους. Πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω».

Advertisement

Τα προφίλ του 18χρονου στα social media ήταν γεμάτα από φωτογραφίες που έδειχναν τα όπλα του, σύμφωνα με τον γερουσιαστή της πολιτείας.

Σημειώνεται ότι τα είχε αγοράσει νόμιμα όταν «έκλεισε» τα 18 έτη.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement