Μαρία Σολωμού: Σε σχέση με γνωστό ράπερ παρά τις διαψεύσεις – Οι πληροφορίες που το επιβεβαιώνουν

Advertisement

H Μαρία Σολωμού εδώ και λίγους μήνες έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της και περνάει υπέροχες στιγμές με γνωστό ράπερ.

Όπως είχε αποκαλύψει το περιοδικό ΟΚ! η τραγουδίστρια είχε σχέση της με τον ράπερ Mente Fuerte.

Οι φωτογραφίες από επίσκεψή τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων έκαναν αμέσως τον γύρο του διαδικτύου, ενώ η ίδια όταν είχε ερωτηθεί σχετικά το είχε διαψεύσει.

Advertisement

«Η αλήθεια είναι πως η σχέση αυτή έχει συχνά on and off» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον τους. «Είναι δυο έντονες προσωπικότητες. Η Μαρία Σολωμού προφανώς δεν ήθελε να επιβεβαιώσει μια σχέση που ήταν ακόμα σε αναγνωριστικό στάδιο. Ήταν αρκετά νωρίς».

H τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο πάρτι έκπληξη που διοργάνωσαν οι φίλοι της Δήμητρας Κατσαφάδου στο σπίτι της στο Μετς. «Έφτασαν μαζί λίγο μετά τα μεσάνυχτα» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. «Χωρίς να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, μιας και εκεί υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που δεν γνώριζαν, αμέσως καταλάβαινε κανείς ότι είναι ζευγάρι».

Εκείνη μάλιστα σύστηνε τον 30χρονο αγαπημένο της ως Γιώργο, όπως είναι το κανονικό του όνομα. «Εκείνος πάντως ήταν πολύ ευγενικός με όλους» συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Advertisement

Μάλιστα το πρωί της Τρίτης ο Mente Fuerte σε ένα insta story του ευχαριστούσε τη Δήμητρα Κατσαφάδου και τον αδερφό της, Νικόλα, για το δώρο που του έκαναν μετά την τελευταία τους συνάντηση!

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement