Γυναίκα και νέα, η πρόταση Τσίπρα για Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ – Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Advertisement

Γυναίκα και νέα, που δεν είναι βουλευτής, είναι η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως αποκαλύπτει το iEidiseis.

Το πρόσωπο, μάλιστα, που προτείνεται, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το iEidiseis, μπορεί να ψηφιστεί άνετα και από την εσωκομματική μειοψηφία, από την οποία δεν προτίθεται να είναι υποψήφιοι για τη νέα Πολιτική Γραμματεία οι Νίκος Βούτσης, Θοδωρής Δρίτσας και Δημήτρης Βίτσας. Αναπληρωτής Γραμματέας ενδέχεται να είναι πρώην ΓΓ υπουργείου.

Νωρίτερα το iEidiseis είχε αποκαλύψει πως δεν θα είναι Γραμματέας ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Advertisement

Έγραψε χαρακτηριστικά:

Εν αναμονή της ανακοίνωσης των προτάσεων του Αλέξη Τσίπρα για Γραμματέα του κόμματος και τη νέα Πολιτική Γραμματεία βρίσκεται η Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του iEidiseis ο νυν Γραμματέας Δημήτρης Τζανακόπουλος βρίσκεται στην πρόταση του προέδρου για την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί σημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας, σε συμφωνία με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, προτείνει νέο πρόσωπο για γραμματέα.

Νέο πρόσωπο, που πιθανότατα θα είναι έκπληξη, καθώς στην πρόταση για τη νέα Πολιτική Γραμματεία ακούστηκαν και όσα ονόματα ακούστηκαν έως σήμερα για τη θέση του Γραμματέα,όπως η Όλγα Γεροβασίλη, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Διονύσης Τεμπονέρας, η Δανάη Κολτσίδα, η Ρένα Δούρου και ο Κώστας Ζαχαριάδης-στην πραγματικότητα μόνο ένα από αυτά έπαιξε πραγματικά τις επόμενες μέρες.

Advertisement

Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες του iEidiseis δυο τουλάχιστον πρόσωπα της μειοψηφίας, το ένα με ειδικό πολιτικό βάρος, εκδήλωσαν την επιθυμία να μην είναι υποψήφια.

Νεότερα προσεχώς…

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement