Θεσσαλονίκη: Χωρίς ρεύμα σε σπίτι και επιχείρηση κινδυνεύει να μείνει 38χρονη με 2 ανήλικα – Παρέμβαση στον ΔΕΔΔΗΕ

Advertisement

Αντιμέτωπη με αλλεπάλληλες εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης, τόσο για το σπίτι της όσο και για το ταβερνάκι που διατηρεί, είναι μία 38χρονη, μητέρα δύο ανήλικων.

Η γυναίκα, παρότι κατάφερε να πληρώσει τη συντριπτική πλειοψηφία από το ποσό που χρωστούσε για το ταβερνάκι της στην Άνω Τούμπα, δέχτηκε και πάλι προειδοποίηση για διακοπή ρεύματος, ενώ προσπαθώντας να σώσει την επιχείρηση της, το μόνο μέσο βιοπορισμού που διαθέτει, αναγκάστηκε να αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς στο σπίτι της.

Advertisement

Ευρισκόμενοι σε αδιέξοδο, τόσο η ίδια όσο και οι συνάδελφοί της από την Ένωση ψητοπωλών και εστιατόρων, βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, σε μία προσπάθεια να ζητήσει την αναστολή της διακοπής ηλεκτροδότησης, ωστόσο όπως λέει και στο βίντεο που ακολουθεί, οι υπεύθυνοι του ΔΕΔΔΗΕ δήλωσαν αναρμόδιοι και δεν δεσμεύτηκαν για τίποτα.

Με τις υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος βρίσκονται αντιμέτωποι την ίδια στιγμή χιλιάδες μικροί και μεσαίοι επαγγελματίες αλλά και νοικοκυριά.

Ο Χρήστος Αράπογλου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης ψητοπωλών και εστιατόρων εκλεγμένος με την “Αγωνιστική Ενότητα”, ήταν μεταξύ αυτών πού βρέθηκαν σήμερα στο πλευρό της 38χρονης γυναίκας στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ, επισημαίνοντας πώς το πρόβλημα με τους λογαριασμούς για το ρεύμα διογκώνεται διαρκώς, καταγγέλλοντας πώς οι πάροχοι ενέργειας δεν κάνουν διευκολύνσεις και οι ιδιοκτήτες των μικρομάγαζων αναγκάζονται να προσφύγουν ακόμη και στον δανεισμό για να κρατήσουν την επιχείρησή τους με ρεύμα και να μπορέσουν να δουλέψουν.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement