Τζόνι Ντεπ: Σε παμπ μετά την απόφαση δικαστηρίου υπέρ του – Πώς γιόρτασε

Advertisement

Δικαιωμένος πια είναι ο Τζόνι Ντεπ στην πολυσυζητημένη και υπερπροβεβλημένη δικαστική διαμάχη του με την Άμπερ Χερντ, καθώς το δικαστήριο της Βιρτζίνια τάχθηκε κατά της πρώην συζύγου του ηθοποιού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στην ετυμηγορία τους, οι ένορκοι έκριναν ότι η 36χρονη δυσφήμισε τον 58χρονο στο άρθρο που είχε γράψει του 2018 και το οποίο είχε δημοσιευτεί στην Washington Post, όπου έλεγε πως έχει επιζήσει από ενδοοικογενειακή βία, «φωτογραφίζοντας» τον ηθοποιό, ενώ το δικαστήριο έκρινε ότι ο Ντεπ επικράτησε και στις τρεις κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμιση, επιδικάζοντας υπέρ του 15 εκατομμύρια δολάρια.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν προτίμησε ωστόσο να απομονωθεί σε κάποιο τουριστικό θέρετρο ή να απολαύσει τις πολυτέλειες που μπορεί να προσφέρει ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, αλλά αντ’ αυτού βρέθηκε σε παμπ του Νιουκάστλ όπου απόλαυσε ένα πιάτο του παραδοσιακού βρετανικού εδέσματος Fish & Chips αξίας 14 βρετανικών λιρών.

Advertisement

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Τζόνι Ντεπ επισκέφθηκε μαζί με τον μουσικό Sam Fender την παμπ The Bridge Tavern στο Gateshead του Νιουκάστλ, αφήνοντας έκπληκτους τους θαμώνες του εστιατορίου.

Η μάνατζερ του εστιατορίου Janine Latchford ανέφερε χαρακτηριστικά στο Chronicle Live: «Ο Ντεπ ήρθε πρώτος, ήταν με μερικούς φίλους αλλά ήταν αρκετά κουλ. Δεν ήθελε να δει κανείς ποιος ήταν. Του δώσαμε έναν ιδιωτικό χώρο και ήταν ο πιο όμορφος άντρας που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Η βοηθός μου είναι έγκυος και της έλεγε πόσο όμορφο είναι να είσαι γονιός. Ήταν πραγματικά προσγειωμένος, ήταν υπέροχος. Έφαγε Fish & Chips και είπε ότι το φαγητό ήταν φανταστικό».

Ο Τζόνι Ντεπ ήταν απών από τη δικαστική αίθουσα κατά την ανακοίνωση της απόφασης υπέρ του, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα έκανε την πρώτη του δήλωση μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram:

Advertisement

«Πριν από έξι χρόνια η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, οι ζωές των πιο κοντινών μου ανθρώπων, οι ζωές όλων εκείνων που για πολλά πολλά χρόνια με στήριζαν και με πίστευαν άλλαξαν για πάντα.

Όλα εν ριπή οφθαλμού.

Ψεύτικες, πολύ σοβαρές και εγκληματικές καταγγελίες διατυπώθηκαν εναντίον μου μέσω των μέσων ενημέρωσης και προκάλεσαν ένα ατελείωτο μπαράζ επιθέσεων μίσους, παρόλο που δεν απαγγέλθηκαν σε βάρος μου κατηγορίες. Η είδηση είχε ήδη ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα νανοσεκόντ και είχε σεισμικό αντίκτυπο στη ζωή και την καριέρα μου.

Και έξι χρόνια μετά, η επιτροπή των ενόρκων μού έδωσε πίσω τη ζωή μου. Είμαι πραγματικά ευγνώμων.

Advertisement

Η απόφασή μου να προχωρήσω σε αυτήν την αγωγή, γνωρίζοντας πολύ καλά το μέγεθος των νομικών εμποδίων που θα αντιμετώπιζα και το αναπόφευκτο παγκόσμιο θέαμα που θα γινόταν τη ζωή μου, λήφτηκε μετά από αρκετή σκέψη.

Από την αρχή, στόχος της αγωγής αυτής ήταν να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ανεξάρτητα από την έκβαση. Το να πω την αλήθεια ήταν κάτι που όφειλα στα παιδιά μου και σε όλους εκείνους που παρέμειναν σταθεροί στην υποστήριξή τους σε μένα. Νιώθω ήσυχος γνωρίζοντας ότι επιτέλους το κατάφερα».

Τζόνι Ντεπ: Δείτε την ανάρτησή του:

 

Advertisement
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydepp)

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement