Παγκράτι: Άντρας απειλούσε αστυνομικούς με τσεκούρι

Advertisement

Στιγμές τρόμου στην οδό Αγίου Φανουρίου στο Παγκράτι στις 18.50 το απόγευμα του Σαββάτου.

Άνδρας, κρατώντας τσεκούρι στο χέρι, απείλησε αστυνομικούς, αφού πρώτα είχε προκαλέσει τρόμο στους περίοικους, οι οποίοι τον έβλεπαν να κυκλοφορεί στους δρόμους της περιοχής κραδαίνοντας το τσεκούρι στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Law&Order ο άνδρας, ηλικίας 29 ετών με καταγωγή από την Αλβανία, είχε προκαλέσει φθορές με το τσεκούρι σ’ εν κινήσει αυτοκίνητα και απειλούσε άτομα. Σε διάστημα 4′ αστυνομικοί της ομάδας Δίας που ενημερώνονται για το συμβάν φτάνουν στο σημείο και τον περικυκλώνουν. Οι αστυνομικοί τού ζητούν να ρίξει το τσεκούρι και να παραδοθεί με τον άντρα σε έξαλλη κατάσταση να κινείται απειλητικά εναντίον τους.

Advertisement

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο του L&O ο άνδρας προσπαθεί να χτυπήσει τον έναν αστυνομικό και τότε οι συνάδελφοί του πέφτουν πάνω του και παρά τη σθεναρή αντίστασή του και υπό τον φόβο να τραυματιστούν σοβαρά, ενδεχομένως και θανάσιμα, καταφέρνουν να τον κινητοποιήσουν.

Στη συνέχεια οι άνδρες της ομάδας Δίας προσήγαγαν τον 29χρονο στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου και εντόπισαν στην κατοχή του μαχαίρια-φονικά όπλα μήκους 29εκ.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement