Σακίρα – Πικέ: Και επίσημα χωρισμένοι μετά από 12 χρόνια σχέσης

Advertisement

Τον χωρισμό τους ανακοίνωσαν και επίσημα σήμερα η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ, έπειτα από σχεδόν 12 χρόνια κοινής πορείας. Την είδηση για τον χωρισμό τους γνωστοποίησαν οι ίδιοι μέσα από τη δημοσίευση μίας από κοινού ανακοίνωσης στο πρακτορείο EFE. «Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι είμαστε χωρισμένοι. Για το καλό των γιων μας, οι οποίοι είναι η νούμερα ένα προτεραιότητά μας, ζητάμε σεβασμό στην ιδιωτικότητά μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε το πρώην πλέον ζευγάρι σε αυτή τη λιτή, μόλις 26 λέξεων ανακοίνωση.

Στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, οι φήμες για τον χωρισμό του ζευγαριού έδιναν και έπαιρναν, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως η κολομβιανή τραγουδίστρια εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο το Σάββατο, 28 Μαΐου, μετά από κρίση πανικού που υπέστη.

Η 45χρονη Σακίρα και ο 35χρονος Πικέ, γνωρίστηκαν λίγο πριν το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, το καλοκαίρι του 2010, όταν η κολομβιανή τραγουδίστρια βρισκόταν εκεί για να τραγουδήσει, ενώ ο ισπανός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν με τη φανέλα της πατρίδας του. Από όταν το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει, χρειάστηκαν λίγοι μήνες για να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους. Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter τον Μάρτιο του 2011 λέγοντας: «Σας παρουσιάζω τον ήλιο μου». Λίγο αργότερα η Σακίρα μετακόμισε στη Βαρκελώνη μαζί με τον ποδοσφαιριστή και τον Σεπτέμβριο του 2012 ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ενώ τον Αύγουστο του 2014 η Σακίρα επιβεβαίωσε και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Advertisement

Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, με τη Σακίρα να δηλώνει κάθε φορά που κάποιος τη ρωτούσε αν θα παντρευτούν ότι «δεν είναι ένα παραδοσιαό ζευγάρι οι δυο τους». Δώδεκα χρόνια και δύο παιδιά μετά, Σακίρα και Πικέ αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους με τους ακριβείς λόγους του χωρισμού να μην έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο όλος ο πλανήτης μιλά για τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement