Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Είχαν κάνει αίτηση για συναινετικό διαζύγιο» – Τι είπε ο δράστης στον αδερφό του

Advertisement

Σε αποκαλύψεις με φόντο τη νέα γυναικοκτονία στη Δράμα και τη σχέση του ζευγαριού προχώρησε ο αδελφός του συζυγοκτόνου, κ. Δημοσθένης.

Μιλώντας στο OPEN, ο αδερφός του δράστη της δολοφονίας και αυτόχειρα είπε ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση εδώ και τρία χρόνια και ότι την περασμένη Πέμπτη μάλιστα, έκαναν αίτηση για συναινετικό διαζύγιο. Όπως ανέφερε ο ίδιος, το πώς και το γιατί έφτασε στην απεχθή πράξη δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς.

«Εγώ ξέρω ότι 35 χρόνια ήταν μαζί, πήγαν στη Γερμανία, γυρίσανε, ανοίξανε ένα σνακ μπαρ που δούλευε καλά, ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, έχουν δύο κορίτσια 43 και 45 χρονών και τρία εγγόνια. Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι. Εδώ και τρία χρόνια ήταν σε διάσταση και έμεναν στο ίδιο σπίτι το οποίο ενώνεται με μια εσωτερική σκάλα. Πάνω η νύφη κάτω ο αδερφός μου. Το πατρικό μας ήταν στο Παρανέστι Δράμας και τον φιλοξενούσα κι εγώ κατά διαστήματα» είπε ο κ. Δημοσθένης.

Advertisement

Τι είπε ο συζυγοκτόνος στον αδερφό του

Ο κ. Δημοσθένης αδυνατεί να καταλάβει «τι έγινε τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς και πώς έφτασαν εκεί, δεν ξέρει κανείς».

«Μίλησα την προηγούμενη Πέμπτη με τον αδερφό μου. Μου είπε ότι πήγαν μαζί και υπέβαλαν αιτήσεις στον δικηγόρο για διαζύγιο κοινή συναινέσει. Της έδωσε και αποζημίωση 20.000 ευρώ. Μεταβίβασαν τα περιουσιακά στα κορίτσια. Η συγχωρεμένη νοίκιασε ένα σπίτι που θα πήγαινε την άλλη βδομάδα…», αναφέρει ο αδερφός του συζυγοκτόνου δίνοντας μια άλλη διάσταση στο τραγικό έγκλημα, καθώς μαρτυρίες από το περιβάλλον της 54χρονης ανέφεραν ότι δεν ήθελε να της δώσει το διαζύγιο και εξέφραζαν φόβους ότι μπορεί και να της έκανε κακό.

Advertisement

«Το τι έγινε εκείνο το βράδυ, δεν γνωρίζει κανείς. Ό,τι έγινε, το έχουν πάρει μαζί τους. Από εκείνη τη μέρα που μου είπε για το διαζύγιο, δεν ξαναμιλήσαμε. Περίμενα το τριήμερο, επειδή είμαστε 70 χλμ. απόσταση να έρθει για να τον φιλοξενήσω εδώ» συνεχίζει ο αδερφός του δράστη.

«Κατακρίνω την πράξη του αδερφού μου»

«Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι κατακρίνω την πράξη του αδερφού μου, δεν έπρεπε να φτάσει εκεί, εγώ δεν είχα ποτέ παράπονο από τη νύφη μου. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε…» είπε κλείνοντας και έκανε έκκληση να προστατευτούν τα εγγόνια των νεκρών. «Ένα παιδί 12 χρονών να βλέπει τον παππού και τη γιαγιά έτσι είναι πολύ σκληρό» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement