Κατερινόπουλος: Θα ξανακαλέσουν την Δήμητρα Πισπιρίγκου να καταθέσει – «Kρίμα να πάει φυλακή»

Advertisement

Μήνυμα στην αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, στέλνει ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος εκτιμά ότι το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια.

Σύμφωνα με τον ταξίαρχο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., ένα άτομο ακόμη θα κληθεί για νέα συμπληρωματική κατάθεση, ενώ όπως υποστηρίζει, ενδέχεται να αποκρύπτονται γεγονότα και στοιχεία κλειδιά.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στη φυλακή, ο Μάνος Δασκαλάκης ετοιμάζεται να απαντήσει και η Δήμητρα Πισπιρίγκου δίνει απαντήσεις, σε μια σειρά από ερωτήματα που προέκυψαν από τη μαραθώνια κατάθεσή της, στη ΓΑΔΑ.

Advertisement

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην κατάθεση που έδωσε στη ΓΑΔΑ, υποστήριξε πως υπάρχει μόνο μισή πιθανότητα στο εκατομμύριο να είναι ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους των παιδιών της, από την Πάτρα. Ωστόσο, όπως είπε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, ενδεχομένως πολύ σύντομα το Ανθρωποκτονιών να την ξανακαλέσει για κατάθεση.

Κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλά ερωτήματα, σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο, που παραμένουν αναπάντητα.

”Κάθε πότε ξυπνά ένα μωρό στην ηλικία που ήταν η Ίριδα; Κάθε πότε πάει μια μητέρα που έχει μωρό να κοιτάξει αν είναι καλά το μωρό της; Το αφήνει 12 ώρες να κοιμάται και δεν πάει να δει αν του έχει συμβεί κάτι;” αναρωτήθηκε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Advertisement

«Είναι κρίμα να μπει στη φυλακή»

Ο κ. Κατερινόπουλος απηύθυνε έκκληση στην αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου να προσπαθήσει να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη το πρωί που η μόλις έξι μηνών Ίριδα βρέθηκε νεκρή, προειδοποιώντας ότι κινδυνεύει.

«Είναι ένα νέο παιδί. Καλό είναι να σκεφτεί και να πει τα πάντα αν θυμηθεί κάτι. Είναι κρίμα να μπει στη φυλακή. Αν θέλει να καλύψει την αλήθεια θα βρει τον μπελά της», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να έπεσε θύμα εξαπάτησης από την αδελφή της.

Τι απαντά η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου από την πλευρά της, έδωσε τη δική της απάντηση στο Star, στα ερωτήματα που διατυπώθηκαν. Όπως είπε, την περίοδο που πέθανε η Ίριδα, λόγω κοροναϊού είχε τεθεί σε αναστολή εργασίας και μπορούσε να περνά περισσότερο χρόνο με την αδελφή της. Το βράδυ του μεγάλου καβγά της Ρούλας με τον Μάνο κοιμήθηκε στο σπίτι τους, επειδή της το ζήτησε η Τζωρτζίνα, που της είχε αδυναμία.

Advertisement

Υποστήριξε επίσης ότι μετά τον θάνατο της Μαλένας έμενε αρκετές φορές στο σπίτι της αδελφής της τα βράδια, κυρίως όταν ο Μάνος Δασκαλάκης εργαζόταν νύχτα και αργούσε να επιστρέψει. Μέσα στον μήνα μπορεί να κοιμόταν εκεί δύο με τρεις φορές, ενώ όποτε πήγαινε στην Πάτρα για δουλειές περνούσε πάντα από το σπίτι της αδελφής της για να δει τα παιδιά και να φάνε όλοι μαζί.

Όσον αφορά στο αν έδωσε άλλοθι στην αδελφή της, είπε πως είπε μόνο την αλήθεια και μόνο όσα γνώριζε, ενώ για τις σχέσεις της με τον Μάνο αποκάλυψε πως τις είχε διακόψει η ίδια μετά από την πρώτη ανακοπή που έπαθε η Τζωρτζίνα για λόγο, τον οποίο δεν αποκάλυψε, αλλά έχει καταθέσει στην ασφάλεια.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement