Ραφήνα: Ομολόγησαν τη δολοφονία του 42χρονου οι συλληφθέντες – «Ήταν η κακιά η ώρα, έπεσε πάνω μας»

Advertisement

Μετανιωμένοι, δήλωσαν στους αστυνομικούς οι δύο 24χρονοι άνδρες που παρουσιάστηκαν τα ξημερώματα στο Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας.

Παραδέχτηκαν ότι ήταν εκείνοι που κατάφεραν τα δολοφονικά χτυπήματα στον άτυχο 42χρονο, κάνοντας λόγο για… «κακιά ώρα».

Όταν ρωτήθηκαν από τις αρχές για την αφορμή της επίθεσης, φαίνεται να είπαν ότι ο καβγάς ξεκίνησε για… τη σειρά στην τουαλέτα.

Advertisement

Σε βάρος των δύο 24χρονων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Πρόκειται για κατοίκους της Ραφήνας, που δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Ο ένας από τους δυο εργάζεται σε συνεργείο μοτοσυκλετών, ενώ ο δεύτερος εργάζεται ως σερβιτόρος σε ταβέρνα, ενώ αναλαμβάνει και κηπουρικές εργασίες.

Εκτός από τους δύο 24χρονους, στο Αστυνομικό Τμήμα οδηγήθηκαν και δύο ακόμα άτομα από την παρέα τους, που όμως κατέθεσαν ότι «δεν είχαν καμία εμπλοκή στο συμβάν» και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Advertisement

Όπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς οι κατηγορούμενοι, ο καβγάς είχε ξεκινήσει μέσα στο νυχτερινό μαγαζί όπου τους χώρισαν εργαζόμενοι της επιχείρησης. Φαίνεται ότι το θύμα έπεσε πάνω σε έναν από τους δύο νεαρούς, πλησιάζοντας την τουαλέτα με αποτέλεσμα να προκληθεί η ένταση.

Οι δυο δράστες, μαζί με δύο ακόμα φίλους τους, ακολούθησαν τον 42χρονο και μόλις αποχώρησε, ξεκίνησαν εκ νέου να διαπληκτίζονται μαζί του. Ο ξάδελφος του θύματος, βγαίνοντας από το μαγαζί, είδε τον έναν από τους 24χρονους να τον χτυπάει με μένος στο κεφάλι και να τον αφήνει αναίσθητο. Στην συνέχεια οι δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο με ένα μπλε τζιπ. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές που έσπευσαν στην περιοχή, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τον βαριά τραυματισμένο 42χρονο, που έχασε τη ζωή του λίγη ώρα αργότερα στον Ερυθρό Σταυρό από ακατάσχετη αιμορραγία.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement