Γιώργος Παπαδάκης: Ιδιοκτήτης καναλιού ξέχασε το πορτοφόλι και το κινητό στο σπίτι μου

Advertisement

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον Γιώργο Παπαδάκη στο «The 2Night Show» με την ευκαιρία της ανανέωσης του συμβολαίου του δημοσιογράφου και παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα» με τον ΑΝΤ1.

«Όσο κι αν ακούγεται αλαζονικό, εγώ δημιούργησα αυτή τη ζώνη – δεν υπήρχε τηλεόραση αυτή την ώρα. Και χάρη σε αυτή την έμπνευση και τη δυνατότητα που μου έδωσε ο ΑΝΤ1 δημιουργήθηκαν πάνω από χίλιες θέσεις δουλειάς. Γιατί το ένα κανάλι πίσω από το άλλο άρχισε να κάνει πρωινή ζώνη» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος μπορεί πλέον να περηφανεύεται ότι δική του είναι μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που κρατάει αδιάπτωτα το ενδιαφέρον των θεατών για περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

«Πέρασαν από δίπλα μου πάνω από διακόσια – διακόσια πενήντα παιδιά που έχουν γίνει διευθυντές ειδήσεων, αρχισυντάκτες, παρουσιαστές… Τι ωραία πράγμα είναι αυτό; Αυτή είναι η περιουσία μου, αυτή είναι η κληρονομιά μου» δήλωσε ο δημοσιογράφος, ο οποίος περιέγραψε την πορεία του στην τηλεόραση με δύο λόγια.

Advertisement

«Είναι πολλά τα χρόνια που έχουν περάσει. Εγώ στην τηλεόραση, αν έκανα κλασικό αθλητισμό, θα έκανα μαραθώνιο».

Και έδωσε το στίγμα του τηλεοπτικού μέλλοντός του.«Τώρα αποφάσισα να αλλάξω αγώνισμα. Σκυταλοδρομία».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1 που έγινε αντικείμενο διεξοδικής ανάλυσης από πολλές εκπομπές, η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη ήταν αφοπλιστική.

Advertisement

«Δεν ανανέωσα, αφού δεν πρόκειται να φύγω εγώ ποτέ από τον ΑΝΤ1. Τι ανανέωσα;» κι εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να «ριζώσει» στο κανάλι.

«Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να φύγω από τον ΑΝΤ1. Πέρασε σαν σκέψη. Ένας από τους λόγους που δεν ενέδωσα, ήταν αυτό το “παζάρι”». Εγώ είμαι λαϊκής προέλευσης κι απλός. Όλα αυτά τα έκλεισε και με πόσα λεφτά, με ενοχλούσαν.

Είχα δελεαστικότατες προτάσεις με πολύ περισσότερα χρήματα. Έχω περιστατικά που δεν θέλω να πω… Έχει έρθει ιδιοκτήτης καναλιού που ξέχασε το πορτοφόλι του και το κινητό στο σπίτι μου. Έχω περίπτωση που έχω κλείσει ραντεβού με ιδιοκτήτη άλλου καναλιού και με κάρφωσε η ιδιαιτέρα, η οικονόμος μιας μεγάλης ηθοποιού, της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που έτυχε να είναι στον ίδιο χώρο, και φεύγοντας από το ραντεβού, το ήξεραν ήδη στον ΑΝΤ1.

Advertisement

Τα ραντεβού πρέπει να τα κάνεις και για λόγους ματαιοδοξίας. Αυτά νεότερος. Μερικές φορές μπορεί να γοητεύεσαι – «α, με θέλουν».

Ήταν τα χρόνια της τηλεόρασης που υπήρχε πολύ χρήμα, υπήρχε η δυνατότητα να γίνουν μεγάλες προσφορές. Οι εποχές έχουν αλλάξει και καλά κάνανε και αλλάξανε γιατί έγιναν μεγάλες υπερβολές».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement