«Χρεωμένο» ως καρφί είχαν οι εμπλεκόμενοι τον νεκρό στους Αγίους Αναργύρους – Έστησαν παγίδα θανάτου

Advertisement

Παγίδα θανάτου για να τον σκοτώσουν, είχαν στήσει όπως φαίνεται από την έρευνα, οι αλλοδαποί στα Πατήσια, του Αλβανού που έπεσε νεκρός στη συμπλοκή, στους Αγίους Αναργύρους.

Πριν έναν μήνα ο νεκρός στη συμπλοκή των Αγίων Αναργύρων και ένας από τους νεκρούς στη συμπλοκή στα Πατήσια, είχαν συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο νεκρός από τη συμπλοκή στα Πατήσια πίστευε, ότι για εκείνη τη σύλληψη έφταιγε ο συγκατηγορούμενός του και μαζί με συγγενείς και φίλους του, έστησαν καρτέρι και περίμεναν τον δράστη των πυροβολισμών στους Αγίους Αναργύρους για να τον εκφοβίσουν ή ακόμα και για να τον σκοτώσουν.

Advertisement

Εκείνος που ήταν οπλισμένος, άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα την αιματηρή συμπλοκή.

Οι Αρχές έχουν ξεκαθαρίσει ότι αυτός ήταν και ο λόγος του μακελειού στα Πατήσια και πράγματι προκαλεί μεγάλο προβληματισμό, πώς ένοπλες ομάδες κακοποιών λύνουν τις διαφορές τους 9 η ώρα το βράδυ, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό – Σκηνές φαρ Ουέστ στην Αθήνα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNN Greece, η υπόθεση με τη σύλληψη τους για ναρκωτικά είχε γίνει γνωστή πριν λίγο καιρό. Οι αστυνομικοί για τον άνδρα που έπεσε νεκρός στους Αγίους Αναργύρους διαπίστωσαν, από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για σεσημασμένο.

Advertisement

Όπως τελικά ξεδιάλυναν αργά μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές ασφαλείας, το περιστατικό όπου αστυνομικοί πυροβολούν και πέφτει νεκρός ένας άνδρας στην λεωφόρο Δημοκρατίας είναι συνέχεια του περιστατικού με την συμπλοκή που ξεκίνησε από τα Πατήσια. Συνολικά, στο αιματηρό σκηνικό στα Πατήσια συμμετείχαν τρία αυτοκίνητα και μια μηχανή, ενώ τα άτομα από τα οχήματα γνωρίζονταν. Άγνωστο παραμένει, αν γνώριζαν όμως και τον οδηγό της μηχανής, κάτι που ακόμα δεν έχει διακριβωθεί. Η γυναίκα που συνελήφθη αργότερα και ήταν μαζί τους, περιέγραψε όσα έγιναν.

Όλοι κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ένα άτομο που επέβαινε στο πρώτο αυτοκίνητο, πυροβόλησε τον οδηγό της μηχανής. Μέσα σε δευτερόλεπτα ένα άτομο από το δεύτερο αυτοκίνητο κατέβηκε και πλησίασε τους επιβάτες του πρώτου αυτοκινήτου και δέχτηκε και αυτός τα πυρά τους και να πέσει νεκρός. Ένα δεύτερο άτομο που βρισκόταν επίσης στο δεύτερο όχημα, κατεβαίνει επίσης και πλησιάζει το πρώτο όχημα, όμως παρασύρεται από διερχόμενο ΙΧ.

Το πρώτο όχημα, στο οποίο επέβαινε ο δράστης που πυροβολούσε, συνέχισε τη πορεία του και αφού κατεβαίνει ο δράστης, σταματά έναν διερχόμενο οδηγό τον κατεβάζει και του αρπάζει το ΙΧ, για να κατευθυνθεί προς τους Αγίους Αναργύρους. Εκεί όπου έγινε η συμπλοκή με τους αστυνομικούς και έπεσε νεκρός.

Advertisement

Για ώρες ήταν σε εξέλιξη ένα θρίλερ και ένα κουβάρι δεδομένων, καθώς έφταναν συνεχώς πληροφορίες στο κέντρο επιχειρήσεων, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να καταλάβουν, πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό, αλλά και μια κλήση στη Άμεση δράση για ληστεία σε βενζινάδικο. Ο δράστης τελικά είχε μπει μέσα σε ένα μπαρ στη λεωφόρο Δημοκρατίας και όταν βγήκε βρέθηκε μπροστά στους αστυνομικούς της άμεσης δράσης. Οι αρχές δίπλα στο νεκρό εντόπισαν ένα πιστόλι CZ, ενώ απέκλεισαν το χώρο για να εντοπίσουν κάλυκες.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement
Επιστοφή επάνω