Διπλό φονικό με τον ίδιο πρωταγωνιστή – Η τρελή κούρσα από τα Κάτω Πατήσια στους Αγίους Αναργύρους

Advertisement

Δύο νεκροί, δύο τραυματίες και δύο αστυνομικοί χτυπημένοι από σφαίρες στο 401 είναι ο απολογισμός της «βροχής» πυροβολισμών που σημειώθηκαν νωρίτερα σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους.

Στις δύο περιοχές εκτυλίχθηκαν σκηνές «άγριας δύσης» με ανταλλαγή πυρών, καταδίωξη και μια εντολή ληστεία. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αιματηρά περιστατικά συνδέονται καθώς ο «πρωταγωνιστής» της αρχικής συμπλοκής στα Πατήσια, έκλεψε Ι.Χ., λήστεψε μπαρ και στη συνέχεια άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών που τον καταδίωκαν.

pirovolismoi agioi anargiroi2

Advertisement

Όλα ξεκίνησαν στις 21:30 το βράδυ στη συμβολή της οδού Κουρτίδου με τη Νάζου στα Κάτω Πατήσια. Στο σημείο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σημειώθηκε ένοπλη συμπλοκή μεταξύ 7 ατόμων, με τον ένα από αυτούς να ανοίγει πυρ, τραυματίζοντας σοβαρά έναν από τους εμπλεκόμενους.

Η στιγμή των πυροβολισμών

Advertisement

Απο τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένα ακόμα άτομο, ενώ διερχόμενο όχημα παρέσυρε έναν από τους άνδρες που προσπάθησε να φύγει μέσα στον πανικό.

pirovolismoi kato patisia

Ο ένας από τους τρεις τραυματίες μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παμμακάριστος, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Advertisement

pirovolismoi agioi anargiroi2

Μετά τους πυροβολισμούς ο δράστης άρπαξε το διερχόμενο αυτοκίνητο ενός πολίτη και εξαφανίστηκε κινούμενος προς τους Αγίους Αναργύρους. Μάλιστα ο μαινόμενος δράστης σταμάτησε σε μπαρ στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, εισέβαλε με το όπλο και απέσπασε το ποσό των 30 ευρώ.

Η Άμεση Δράση που είχε κληθεί στην περιοχή, εντόπισε τον αλλοδαπό την ώρα που έφευγε από το σημείο και ξεκίνησε να τον καταδιώκει. Στη θέα του περιπολικού ο κακοποιός άνοιξε πυρ με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν. Από τους πυροβολισμούς ο οδηγός του οχήματος έπεσε νεκρός, ενώ δύο αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο 401 νοσοκομείο τραυματισμένοι. Ο ένας δέχτηκε σφαίρα στο πόδι ενώ ο άλλος στην ωμοπλάτη.

Advertisement

pirovolismoi agioi anargiroi3

Στο νοσοκομείο βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος επισκέφτηκε τους δύο αστυνομικούς. «Δύο αστυνομικοί αντιμετώπισαν στα Πατήσια κακοποιούς που αντάλλασσαν πυροβολισμούς, ο ένας κακοποιός νεκρός.Έσωσαν με αυτοθυσία τους πολίτες, τραυματίστηκαν και οι δυο, ευτυχώς ελαφρά. Είμαστε στο 401 μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς. Όλα θα πάνε καλά», ανέφερε ο Υπουργός σε ανάρτηση του στο Twitter.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement