Η νέα παριζιάνικη ταινία του Γούντι Άλεν

Advertisement

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Γούντι Άλεν (Woody Allen) αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την νέα του ταινία που θα γυρίσει στο Παρίσι αυτό το φθινόπωρο.

Μιλώντας στη γαλλική  εφημερίδα «Le Journal du Dimanche», ο σκηνοθέτης είπε ότι σκοπεύει να μετακομίσει στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο για να γυρίσει μία γαλλόφωνη ταινία θρίλερ με σενάριο παρόμοιο του «Match Point» που γύρισε το  2005.

Τη χαρακτήρισε «ένα είδος ρομαντικού θρίλερ «με δηλητηριώδεις δόσεις», αποκλειστικά από Γάλλους ηθοποιούς. Σημείωσε ακόμη ότι έχει ήδη ολοκληρώσει το καστ με τους βασικούς πρωταγωνιστές.

Advertisement

Οι δύο πιο πρόσφατες ταινίες του σκηνοθέτη, «A Rainy Day in New York», το 2019 και το ισπανικό, «Rifkin’s Festival» το 2021, κυκλοφόρησαν και οι δύο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η τελευταία δεν είχε καλή απόδοση και απέφερε μόλις 2,3 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το ρομαντικό «A Rainy Day in New York»,  με πρωταγωνιστές τον Τιμοτέ Σαλαμέ (Timothée Chalamet) και την Ελ Φάνινγκ (Elle Fanning), ήταν στην κορυφή των box office.

Η καριέρα του σκηνοθέτη έχει δεχθεί σημαντικό πλήγμα ειδικά τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση.

Advertisement

Ερωτηθείς από την εφημερίδα αν φοβήθηκε ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να γυρίζει ταινίες εξαιτίας αυτών των καταγγελιών, ο Άλεν απάντησε: «Είμαι συγγραφέας και κανείς δεν μπορεί να με εμποδίσει να γράψω και επομένως να δουλέψω. Είναι ο λόγος της ελευθερίας μου και της ανεξαρτησίας μου».

 

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement