Έλον Μασκ: Απέκτησε δίδυμα με συνάδελφό του λίγο πριν γεννηθεί το παιδί του με τη Grimes

Advertisement

Ο Έλον Μασκ έγινε πατέρας δύο παιδιών το 2021, με τη Σιβόν Ζίλις, κορυφαίο στέλεχος στην εταιρεία του δισεκατομμυριούχου που ασχολείται με την τεχνητή νοημοσύνη, Neuralink.

Αυτό τουλάχιστον υποδεικνύουν δικαστικά έγγραφα που έφερε στο φως το Insider. Ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη φαίνεται πως τελικά είναι πατέρας εννέα παιδιών. Συγκεκριμένα, ο Μασκ απέκτησε πέντε παιδιά με την πρώτη του γυναίκα, Ζουστίν Μασκ, δύο με την τραγουδίστρια Grimes και πλέον, όπως είναι γνωστό, έχει και δίδυμα με την συνεργάτρια του, Ζίλις.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο η Ζίλις, αιτήθηκε τα δύο παιδιά να έχουν το επίθετο του πατέρα τους ενώ το δικό της να παραμείνει ως μεσαίο όνομα.

Advertisement
Έλον Μασκ και Grimes
Έλον Μασκ και Grimes INVISION

Το αίτημα κατατέθηκε στο Όστιν του Τέξας, όπου τα δύο μωρά γεννήθηκαν και εγκρίθηκε από τον δικαστή. Η Ζίλις γέννησε τον Νοέμβριο του 2021, λίγες μόλις εβδομάδες πριν η Grimes φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Έλον Μασκ.

Η 36χρονη Ζίλις γεννήθηκε στον Καναδά και σπούδασε οικονομικά και φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ, πριν εργαστεί στην IBM και αργότερα στην Bloomberg Beta. Θεωρείται «ανερχόμενο αστέρι» στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης ενώ έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Forbes, 30 Under 30 αλλά και στη λίστα του LinkedIn, 35 Under 35.

Σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn η Ζίλις, άρχισε να εργάζεται στην εταιρεία του Μασκ τον Μάιο του 2017 και πλέον είναι διευθύντρια του τμήματος Ειδικών Έργων.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement