Δίκη Λιγνάδη – Αλέξης Κούγιας: «Εκ παραδρομής η αναφορά στον Κλέωνα Γρηγοριάδη- Θα επικοινωνήσω μαζί του»

Advertisement

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, απολογήθηκε για τη χρήση ως παραδείγματος θύματος συκοφαντικής δυσφήμισης τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, στη διάρκεια αγόρευσής του στη δίκη του σκηνοθέτη.

«Δεν ήταν ο Κλέων Γρηγοριάδης αυτός, που τον συκοφάντησε και δεν του επέτρεπε να δει το παιδί του η πρώην σύντροφός του, αλλά ο γνωστός ηθοποιός και ανιψιός της μεγάλης διεθνούς ηθοποιού Ειρήνης Παππά, η οποία και τον εμπιστεύτηκε στις νομικές μου υπηρεσίες, Αίας Μανθόπουλος» παραδέχεται σε δήλωσή του μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Ολόκληρη η γραπτή δήλωση του κ. Κούγια ως εξής:

Στην αγόρευσή μου, στην υπόθεση Λιγνάδη, χρησιμοποίησα ως παράδειγμα θύματος συκοφαντικής δυσφημήσεως τον Κλέωνα Γρηγοριάδη.
Η αλήθεια είναι ότι, εκ παραδρομής και λόγω κυρίως του μικρού ονόματός του, Κλέων, έκανα λάθος, γιατί, όπως με ενημέρωσαν παλιοί συνεργάτες του γραφείου μου, δεν ήταν ο Κλέων Γρηγοριάδης αυτός, που τον συκοφάντησε και δεν του επέτρεπε να δει το παιδί του η πρώην σύντροφός του, αλλά ο γνωστός ηθοποιός και ανιψιός της μεγάλης διεθνούς ηθοποιού Ειρήνης Παππά, η οποία και τον εμπιστεύτηκε στις νομικές μου υπηρεσίες, Αίας Μανθόπουλος.

Advertisement

Θα επικοινωνήσω και προσωπικά με τον κύριο Γρηγοριάδη ώστε να μην υπάρχει καμιά παρεξήγηση μεταξύ μας.
Δεν θέλω πότε να δημιουργείται οτιδήποτε ή να ισχυρίζομαι οτιδήποτε χωρίς να είναι αιτιολογημένο.
Η συσχέτιση δυστυχώς οφείλεται στα μικρά ονόματα των δυο ηθοποιών, Κλέων και Αίας, τα οποία έχουν και τα δυο ιστορική προέλευση.

Αθήνα,11.07.2022
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξης Χ. Κούγιας

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement