Έρχεται το πρίκουελ του «Bridgerton»: Νέο μυθιστόρημα από τις Σόντα Ράιμς και Τζούλια Κουίν

Advertisement

Η συγγραφέας των διάσημων ιστορικών – ρομαντικών μυθιστορημάτων «Bridgerton» Τζούλια Κουίν και η παραγωγός της επιτυχημένης τηλεοπτικής μεταφοράς του Netflix Σόντα Ράιμς, αναμένεται να συγγράψουν ένα νέο βιβλίο το οποίο θα αποτελεί πρίκουελ των ιστοριών που γνωρίζουμε ήδη και φυσικά θα διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί τίτλος, το βιβλίο πρόκειται να βασιστεί στο επερχόμενο spinoff του Netflix με ηρωίδα τη νεαρή βασίλισσα Σάρλοτ. Το βιβλίο θα επικεντρωθεί στην ιστορία του πώς η Σάρλοτ γνώρισε και παντρεύτηκε τον βασιλιά Τζορτζ, εμβαθύνοντας στον τρόπο με τον οποίο η αγάπη τους οδήγησε σε μια σημαντική κοινωνική αλλαγή η οποία παρουσιάζεται και στη σειρά.

«Η βασίλισσα Σάρλοτ ήταν ένας τόσο συγκινητικός χαρακτήρας όσον αφορά το γράψιμο και τώρα η ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Τζούλια ώστε να μεταφέρουμε αυτή την ιστορία σε βιβλίο, είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ανυπομονώ οι θαυμαστές αυτού του σύμπαντος να διαβάσουν την ιστορία ενός χαρακτήρα που έχει τόση μεγάλη απήχηση στο κοινό μας», δήλωσε η Ράιμς σε ανακοίνωσή της.

Advertisement

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η έκδοση θα κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο με αυτή της spinoff σειράς του Netflix, για την οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα.

H πλοκή της σειράς που λάτρεψε το κοινό

Το Bridgerton έχει κεντρική ηρωίδα την Ντάφνι Μπρίτζερτον (Φίμπι Ντίνεβορ), τη μεγαλύτερη κόρη της πανίσχυρης οικογένειας Μπρίτζερτον, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στην ανταγωνιστική αγορά για νύφες της λονδρέζικης αντιβασιλείας. Ελπίζοντας ότι θ’ ακολουθήσει το παράδειγμα των γονιών της και θα βρει ένα ταίρι από αληθινό έρωτα, οι προοπτικές της Ντάφνι είναι στην αρχή φαινομενικά αξεπέραστες.

Ωστόσο, όταν ο μεγαλύτερος αδελφός της αρχίζει ν’ αποκλείει όλους τους πιθανούς της μνηστήρες, τα σκάνδαλα της υψηλής κοινωνίας που έχει καταγεγραμμένα η μυστηριώδης Lady Whistledown λειτουργούν συκοφαντικά για τη Ντάφνι. Εδώ εισέρχεται και ο ελκυστικός και επαναστάτης Δούκας του Χέιστινγκς (Ρέγκε-Ζαν Πέιτζ), αφοσιωμένος εργένης και το κελεπούρι της πρώτης σεζόν για τις μαμάδες των ντεμπιτάντ. Παρόλο που δηλώνουν ότι δεν θέλουν τίποτα από αυτά που έχει να προσφέρει ο άλλος, η ερωτική τους έλξη είναι αδιαμφισβήτητη και προκαλεί αναστάτωση, καθώς μπλέκουν σε μια ολοένα και πιο δυνατή εγκεφαλική μάχη, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τις κοινωνικές προσδοκίες για το μέλλον τους.

Advertisement

Το Bridgerton είναι μια ρομαντική σειρά γεμάτη σκάνδαλα για τη διαχρονικότητα της παντοτινής φιλίας, για τις οικογένειες που βρίσκουν τον δρόμο τους και για την αναζήτηση ενός έρωτα που υπερνικά τα πάντα. Τα αισθηματικά βιβλία πάντοτε σημείωναν τρομερή εμπορική επιτυχία. Σπανίως, όμως, οι ιστορίες αυτές έφταναν στην οθόνη. Η «αβέβαιη» ερωτική ιστορία της Δάφνης και του Σάιμον σε συνδυασμό με τα μεγαλόπρεπα κοστούμια και σκηνικά δημιούργησαν έναν κόσμο διαφυγής για μέλη από κάθε περιβάλλον και κάθε ηλικίας. Το Bridgerton έδειξε ότι ο έρωτας μπορεί να είναι έξυπνος, δυναμικός, τολμηρός και ναι, καθολικά ελκυστικός.

Η σειρά του Κρις Βαν Ντούσεν, όπως το «Γκαμπί της Βασίλισσας», αψηφά την παράδοση και αποδεικνύει ότι τα δράματα εποχής δεν έχουν περιορισμένο εύρος ούτε απευθύνονται σε περιορισμένο κοινό. Το Bridgerton είναι μια φανταστική εικόνα του Λονδίνου του 1813 που αφαιρεί το προσωπείο της αντιβασιλείας. Η αναβίωση της αντιβασιλείας από τον Κρις Βαν Ντούσεν θέλει να παραμείνει στην ιστορία. Σχεδιάστηκε για να είναι πιο πολυτελής, πιο σέξι και πιο αστεία από τα κλασικά δράματα εποχής – και αυτό είναι που κατέπληξε και ενθουσίασε τόσο το κοινό.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement