«Μάστιγα» οι επιθέσεις σε ανήλικους – «Τσάκωσαν» δράστες 12 και 14 ετών στη Γλυφάδα

Advertisement

«Παλιοί γνώριμοι» των αρχών, ηλικίας… 12 και 14 ετών. Τους «άγουρους» δράστες μιας ακόμα επίθεσης ανηλίκων που σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Βάρκιζα, συνέλαβαν το βράδυ της Κυριακής, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Όπως αποδείχτηκε, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είχαν απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αρχές για αντίστοιχα περιστατικά. Οι δύο συλληφθέντες, επιτέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε έναν 15χρονο μαθητή σε δρόμο της Βάρκιζας και με την απειλή σωματικής βίας, κατάφεραν να του αποσπάσουν το κινητό του τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγαν με το… λεωφορείο.

Το θύμα ενημέρωσε τις αρχές και οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ξεκίνησαν άμεσα τις αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους δύο νεαρούς στην περιοχή της Γλυφάδας και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, όπου και αναγνωρίστηκαν ως οι δράστες της ληστείας.

Advertisement

Στην κατοχή του 14χρονου βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο και τα χρήματα του θύματος, ενώ πάνω του είχε και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1,5 γραμμαρίου. Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

ΑΜΠΕ

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement