8.500 μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών – Οι θέσεις ανά κλάδο και ειδικότητα

Advertisement

Με μόνιμους διορισμούς συνολικά 8.586 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα καλυφθούν ισάριθμες κενές θέσεις ενόψει και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, με απόφαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως. Στην υπουργική απόφαση παρατίθενται αναλυτικά ανά κλάδο και ειδικότητα οι θέσεις που θα καλυφθούν με μόνιμες προσλήψεις.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, εάν, μετά το διορισμό των υποψηφίων του κλάδου ΠΕ 79.01, παραμένουν κενές θέσεις, δύνανται να διορίζονται, σε σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπαιδευτικοί του κλάδου ΤΕ16.

Η απόφαση αναφέρει: Καθορίζουμε κατά κλάδο και ειδικότητα ή ειδίκευση τον αριθμό των κενών θέσεων που πρόκειται να καλυφθούν με τον διορισμό μόνιμων εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σύμφωνα με τις διατάξεις του Κεφαλαίου Ε΄ του ν.4589/2019 (Α΄13) στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, σχολικού έτους 2021-2022, ως ακολούθως:

Advertisement

 

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement