Τι σε στρεσάρει πιο πολύ, βάσει ζωδίου

Advertisement

Ζωή. Λεφτά. Δουλειά. Γκομενικά. Τα πιο κοινά ίσως είναι αυτά, αλλά δεν έχουμε έρθει εδώ για τα κοινά. Έχουμε έρθει εδώ για να κάνουμε μακροβούτι στον ψυχισμό του κάθε ζωδίου και να βρούμε ποια είναι τα συγκεκριμένα που κάνουν το κάθε άστρο να μασάει τα νύχια του.

Κριός

Τρέχει, τρέχει, τρέχει, και κάποια στιγμή παθαίνει υπερκόπωση. Φοβάται ότι ποτέ δεν θα έχει αρκετό χρόνο να κάνει αυτά που θέλει, και αυτό του προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα.

Ταύρος

Ο φόβος της αποτυχίας κυλά στο αίμα αυτού του ζωδίου. Γι’ αυτό και συχνά όταν στρεσάρεται προσπαθεί ακόμα πιο σκληρά να αποδείξει ότι «το ‘χει», που χάνει τη μπάλα εντελώς.

Advertisement

Δίδυμοι

Οι δύσκολες αποφάσεις κάνουν αυτό το ζώδιο να σηκώνει τα χέρια ψηλά. Στην περίπτωση των Διδύμων, λοιπόν, το κλισέ βασίζεται στην πραγματικότητα.

Καρκίνος

Τι θέλει ο Καρκίνος; Ηρεμία και ασφάλεια. Με το που τα νιώσει να κλονίζονται, κλονίζεται κι εκείνος και αρχίζει να αντιδρά.

Λέων

Ο έλεγχος είναι αυτό που του αρέσει. Και αν αυτό που σου αρέσει νιώθεις ότι το χάνεις, τι παθαίνεις; Στρεσάρεσαι. Στη δουλειά, στις σχέσεις, παντού.

Advertisement

Παρθένος

Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι τρόποι να γίνονται τα πράγματα στο μυαλό των Παρθένων, και η ψυχική τους υγεία εξαρτάται περισσότερο απ’ ό,τι θέλουν να παραδεχτούν από το να γίνονται τα πράγματα με αυτούς τους τρόπους.

Ζυγός

Προσπαθούν περισσότερο από κάθε τι στην ζωή τους να έχουν μια σχετική ηρεμία. Απεχθάνονται να μπαίνουν σε σκηνικά που το χαλάνε αυτό, γι’ αυτό και δεν ντρέπονται να εξαφανίζονται.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί μπορούν να γίνουν πολύ ευαίσθητοι, πράγμα που γενικά προσπαθούν να κρύψουν (και από τον εαυτό τους μερικές φορές). Όταν λοιπόν αυτή η μεγάλη ευαισθησία αρχίζει να γίνετσι φανερή, νιώθουν απογυμνωμένοι.

Advertisement

Τοξότης

Χρειάζονται συνέχεια αλλαγές και νέες προκλήσεις, επειδή βαριούνται εύκολα. Και ένας Τοξότης που βαριέται πραγματικά μπορεί να γίνει απαισιόδοξος. Κρατήστε τους απασχολημένους.

Αιγόκερως

Τα άτομα αυτού του ζωδίου έχουν μια εσωτερική ανάγκη να κάνουν αυτό που είναι σωστό. Είναι πολύ υπεύθυνα άτομα, αλλά σε βαθμό που τους αγχώνει και κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Υδροχόος

Το πιο μοναχικό απ’ όλα τα ζώδια αλήθεια δεν το έχει με την επικοινωνία. Με το παραμικρό που θα νιώσει ότι πιέζεται να γίνει πιο κοινωνικός απ’ ό,τι θέλει, τον ζώνουν τα φίδια.

Advertisement

Ιχθείς

Αργά και σταθερά θα έπρεπε να κυλούν τα πράγματα για τους Ιχθείς. Μόνο που η ζωή δεν τα φέρνει έτσι πολλές φορές, και οι Ιχθείς πελαγώνουν.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement