Σοκ στην Ντόρτμουντ: Διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις ο Σεμπαστιάν Αλέ

Advertisement

Σοκ έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της Ντόρτμουντ πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Σεμπαστιάν Αλέ, διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις.

Αναλυτικότερα, ο 28χρονος διεθνής επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού έγινε -την περασμένη εβδομάδα- Βεστφαλός, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2026 με τη Ντόρτμουντ, η οποία επένδυσε 35 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από τον Άγιαξ.

Δεν πρόλαβε, όμως, να βάλει τη φανέλα της Μπορούσια και η διοίκηση έκανε γνωστό πως κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Αλέ, διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις.

Advertisement

«Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το προπονητικό στρατόπεδο της ομάδας στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας λόγω ασθένειας και έχει ήδη ταξιδέψει πίσω στο Ντόρτμουντ.

Ο 28χρονος φορ παραπονέθηκε για αδιαθεσία μετά την προπόνηση το πρωί της Δευτέρας. Κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων, τελικά ανακαλύφθηκε όγκος στους όρχεις. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ζητά να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική ζωή του παίκτη και της οικογένειάς του και να μην γίνονται ερωτήσεις. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε σε συνεννόηση με τον παίκτη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement