Ελένη Ράντου: «Πόση βία καταπίνουμε…»

Advertisement

Η επιστροφή στην φλεγόμενη Αττική, στους καπνούς και τα αποκαΐδια από μια ακόμα πυρκαγιά στην Πεντέλη, έκανε την Ελένη Ράντου να αναλογιστεί πως φτάσαμε στο σημείο η βία, σε κάθε μορφή της, να αποτελεί συστατικό στοιχείο της «κανονικότητας».

Μετά από μερικές ημέρες παραμονής στην ακριτική Ψέριμο, μακριά από τον καθημερινό βομβαρδισμό «κακών» ειδήσεων από τα μέσα ενημέρωσης, η ηθοποιός βίωσε την επιστροφή στην «μητρόπολη» ως ένα ακόμα χαστούκι, μια βίαιη προσγείωση σε μια πραγματικότητα όπου κυριαρχούν η απώλεια, η αδικία και η ανασφάλεια.

«Επεστρεψα χτες απο εναν ευλογημενο τοπο με 30 κατοικους χωρις τηλεοραση χωρις αναγκη για κινητο με ανθρωπους που επικοινωνουν με λιγα και ουσιαστικα λογια..και πανω απο την αθηνα αντικριζω κοκκινους απειλητικιυς καπνους και επιστρεφω βιαια στην πραγματικοτητα του παρατεταμενου σοκ που ζουμε χρονια τωρα, ειδικα στην μητροπολη, που το ενα σοκ διαδεχεται το αλλο και σκεφτομαι ποση βια ψυχολογικη και οχι μονο καταπινουμε , ποση ματαιωση, ποση θλιψη … ποση αδικια.. ποση ανασφαλεια..ποση απωλεια…ποσο α στερητικο… και παυω να αναρωτιεμαι γιατι γενναμε τοσο μισος .. εχουμε πια μισησει την ιδια τη ζωη… Δεν παλευονται αλλο οι καταστροφες μας… Καμια υπαρξη δεν μπορει να τις αντεξει….» έγραψε η Ελένη Ράντου για την επιστροφή στο κλεινόν άστυ.

Advertisement

Δείτε το ποστ της Ελένης Ράντου:

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement