Ράσελ Κρόου: Ο «Μονομάχος» ξανά στο Κολοσσαίο – Η επίσκεψη με τα παιδιά του στο «παλιό του γραφείο»

Advertisement

Ο Ράσελ Κρόου βρίσκεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη, για καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια του. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην Ιταλία, ο Κρόου κρατούσε τους θαυμαστές ενημερωμένους στα social media, χρησιμοποιώντας έξυπνες ατάκες ως λεζάντες. Αποκορύφωμα από το ταξίδι του, ήταν όταν ο ηθοποιός επισκέφτηκε ξανά τη σκηνή της κλασικής ταινίας του 2000 «Ο Μονομάχος», το Κολοσσαίο.

Ο 58χρονος στάρ, ο οποίος πρωταγωνίστησε πρόσφατα στη ταινία του Taika Waititi «Thor: Love and Thunder» ως θεός Δίας, απέτισε φόρο τιμής στη κλασσική ταινία «Ο Μονομάχος» κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του.

Συγκεκριμένα, όταν πήγε στο Κολοσσαίο με τα παιδιά του, έβγαλε φωτογραφία και την ανέβασε στο Twitter γράφοντας στη λεζάντα:

Advertisement

«Έφερα τα παιδιά να δουν το παλιό μου γραφείο», θυμίζοντάς μας έτσι, το διάσημο ρόλο του.

Advertisement

Ο ηθοποιός στη συνέχεια δημοσίευσε μια συλλογή εικόνων του από το Κολοσσαίο, με λεζάντα: «Quello che facciamo in vita, riecheggia nell’eternità».

Η φράση μεταφράζεται σε «Αυτό που κάνουμε στη ζωή αντηχεί στην αιωνιότητα», το οποίο είναι ένα απόσπασμα στην ταινία.

Η συγκινητική ιστορία για τους γονείς του

Ο Κρόου επισκέφτηκε επίσης το Μουσείο του Βατικανού ενώ βρισκόταν στη Ρώμη και μοιράστηκε μια συγκινητική ιστορία για τους γονείς του.

«Η μαμά μου είχε περπατήσει σε αυτούς τους διαδρόμους με τον πατέρα μου πριν από 20 και χρόνια με τους χιλιάδες τουρίστες που συρρέουν εδώ καθημερινά και το κάνουν το τρίτο πιο δημοφιλές μουσείο παγκοσμίως», έγραψε.

Advertisement

Ο ηθοποιός συνέχισε: «Αυτή τη φορά αφού έγιναν οι ρυθμίσεις, την σπρώξαμε στο αναπηρικό καροτσάκι στους ίδιους διαδρόμους. Χωρίς τουριστικό πλήθος, μόνο εμείς. Ο μπαμπάς μου πέθανε το 2021, αλλά φυσικά κάθε συναρπαστικός διάδρομος έχει για εκείνη αναμνήσεις, που συνδέονται άμεσα με αυτόν.

Advertisement

«Μας δόθηκε πρόσβαση σε δωμάτια, προοπτικές και μέρη της συλλογής που δεν μπορείτε να δείτε ως τακτικός τουρίστας. Καθώς μπήκαμε σε ένα μικροσκοπικό ιδιωτικό ασανσέρ και ανεβήκαμε σε ένα μπαλκόνι που λίγοι μπορούν να δουν, εκείνη έσφιξε το χέρι μου και είπε «Μακάρι ο πατέρας σου να ήταν εδώ».

Ο «Μονομάχος» με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου μαζί με τον Χοακίν Φίνιξ και την Κόνι Νίλσεν, είχε κερδίσει το Όσκαρ για την Καλύτερη Ταινία στα 73α Όσκαρ. Ο Αυστραλός ηθοποιός είχε κερδίσει επίσης το βραβείο καλύτερου ηθοποιού.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement