Μεταβιβάζει στη Λυδία την περιουσία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Σκέψεις αλλαγής του επιθέτου του παιδιού από τους παππούδες

Advertisement

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που βρίσκεται στη φυλακή για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράτους, στα Γλυκά Νερά, φέρεται να αποφάσισε να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, τη μικρή Λυδία.

Σκέψεις να αλλάξει το επίθετο της μικρής Λυδίας

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, ο δολοφόνος έχει δώσει εντολή να μεταβιβαστεί η προσωπική του περιουσία στη μικρή Λυδία. Η απόφαση πάρθηκε πριν λίγες ημέρες και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες προκειμένου όλη του η περιουσία να περάσει στη μικρή Λυδία.

Υπενθυμίζεται ότι είχε αγορασθεί ένα οικόπεδο στην Αττική, πριν τη στυγερή δολοφονία, με σκοπό το ζευγάρι να χτίσει σπίτι. Το συγκεκριμένο οικόπεδο, όπως είχε γίνει γνωστό είχε αγορασθεί με χρήματα που είχαν δώσει και οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς.

Advertisement

Από την άλλη, οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement