«Πόρτα» από τον Μητροπολίτη στους υποψήφιους αυτοδιοικητικούς

Advertisement

Το 2023 θα είναι ένα έτος με πολλές και διαφορετικές κάλπες που θα στηθούν πρώτα για το Κοινοβούλιο και τον Οκτώβριο για την Περιφέρεια και τους Δήμους και οι υποψήφιοι ήδη έχουν αρχίσει, άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο, την προεκλογική τους δραστηριότητα.

Απαραίτητος σταθμός στην κούρσα που έχει ήδη ξεκινήσει είναι, παραδοσιακά, η επίσκεψη και η ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Συμεών στον κάθε λογής υποψήφιο.

Αποκλειστικές πληροφορίες του LR σημειώνουν ότι ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας έχει διαμηνύσει σε όσους ενδιαφέρονται να συναντηθούν μαζί του, ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί μόνο όταν κατατεθούν οι υποψηφιότητές τους. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι αρνείται να τους συναντήσει σε προσωπικό επίπεδο με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα, ακόμα και αυτή του απλού πολίτη, όπως όλον τον κόσμο (βλ. φώτο αρχείου).

Advertisement

Όμως επίσκεψη με φωτογραφίες και προεκλογικά σχόλια, μόνο …με τη «βούλα» από το Πρωτοδικείο.

Μαθαίνουμε, μάλιστα, ότι ήδη κάποιοι υποψήφιοι για την αυτοδιοίκηση, είτε για την Περιφέρεια είτε για δήμο της Φθιώτιδας, «έφαγαν πόρτα» μέχρι να επισημοποιηθεί η κάθοδός τους στις εκλογές.

Οι επίδοξοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες μπορεί να είναι πολλοί. Το θέμα είναι πόσοι από αυτούς θα μπορέσουν να συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο και να το καταθέσουν στο Πρωτοδικείο;

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement