Αλιβέρι: Με ψυχολογικά προβλήματα ο 63χρονος που ομολόγησε 4 εμπρησμούς

Advertisement

Γνωστός στις αρχές, ήταν ο 63χρονος άνδρας που συνελήφθη και ομολόγησε τους 4 εμπρησμούς τη Δευτέρα στο Αλιβέρι Ευβοίας. Ο 63χρονος άνδρας είχε συλληφθεί ξανά στις 30 Ιουνίου, όταν επιχείρησε να βάλει φωτιά σε ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μετά τη σύλληψη του τον περασμένο Ιούνιο είχε οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική. Κάτοικοι της περιοχής τον εντόπισαν χθες την ώρα που προσπαθούσε να προκαλέσει άλλον ένα εμπρησμό στη περιοχή του Αγίου Λουκά και ειδοποίησαν τις αρχές που του πέρασαν χειροπέδες. Και οι 4 φωτιές που επιχείρησε να βάλει ο 63χρονος τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο από τις πυροσβεστικές δυνάμεις να πριν προκαλέσουν πρόβλημα στην περιοχή.

Συνολικά, μέσα σε τέσσερα 24ωρα από την περασμένη Παρασκευή, οι Πυροσβέστες σε όλη τη χώρα έχουν κληθεί για κατάσβεση σε 200 διαφορετικά μέτωπα που ξέσπασαν σε διαφορετικές περιοχές. Οι σημαντικότερες πυρκαγιές καταγράφηκαν στο Ακριτοχώρι Μεσσηνίας (Κορώνη), στη Φαιστό Ηρακλείου, στο χωριό Σαγιάδα Θεσπρωτίας, στα Άνω Λιόσια Αττικής, στο Σοφικό Κορινθίας, στην Τσακατουρα Γρεβενών και στη Βρυσούλα Πρέβεζας. Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας σε εξέλιξη παρέμεναν τρία μέτωπα, αυτό στη Δαδιά Έβρου, στην Κρέστενα που οριοθετήθηκε, αλλά και στο Σταυρό Λέσβου, όπου οι συχνές αναζωπυρώσεις προκάλεσαν νέα κινητοποίηση κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Advertisement

Συναγερμός σήμανε και στην Αττική, όταν η Πυροσβεστική κλήθηκε για φωτιά σε τοποθεσία ανάμεσα σε Ωρωπό και Κάλαμο. Το όχημα που έσπευσε στο σημείο, εντόπισε αντί για φλόγες, άτομα να πραγματοποιούν εργασίες… ηλεκτροσυγκόλλησης, παρά την σχετική απαγόρευση για τέτοιου τύπου οι εργασίες σε ημέρες με βαθμό επικινδυνότητας πρόκλησης πυρκαγιάς 4. Στην υπεύθυνη εταιρεία, που αγνόησε τη σχετική απαγόρευση, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, ύψους 700 ευρώ.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement