Σπάτα: Αυτός είναι ο 21χρονος Jack Fenton που βρήκε φριχτό θάνατο – Τα νέα στοιχεία και η selfie

Advertisement

Γόνος πλούσιας οικογένειας, στα 22 του χρόνια, που βρισκόταν στην Ελλάδα για διακοπές με τρεις φίλους του και τους γονείς του είναι ο νεαρός άνδρας που βρήκε φριχτό θάνατο από τον έλικα ελικοπτέρου όταν προσγειώθηκε στα Σπάτα.

Ο Jack Fenton επέστρεφε από διακοπές στη Μύκονο και επέβαινε σε ελικόπτερο Bell 407 με τρεις φίλους του. Σε ένα δεύτερο ελικόπτερο επέβαιναν οι γονείς του. Χτυπήθηκε και διαμελίστηκε από τον έλικα όταν προχώρησε προς το πίσω μέρος του ελικοπτέρου ενώ οι κινητήρες του ήταν ακόμη σε λειτουργία.

Το όνομά του αποκάλυψε νωρίτερα το iEidiseis, ενώ η Daily Mail δημοσιεύει περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες για τον 21χρονο.

Advertisement

Φοιτητής στο πανεπιστήμιο Oxford Brookes στην Οξφόρδη, φοιτούσε στο οικοτροφείο Sutton Valence στο Κεντ του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου τα δίδακτρα ήταν 36.000 λίρες τον χρόνο.

Η βρετανική ιστοσελίδα αναμεταδίδει τις πληροφορίες του Open ότι το θύμα χρησιμοποιούσε το κινητό του, όταν σκοτώθηκε, ενώ πιθανότατα έκανε κάποια κλήση ή προσπαθούσε να βγάλει selfie.

Οι γονείς του ακολουθούσαν με ένα δεύτερο ελικόπτερο που είχαν νοικιάσει από τη Μύκονο στην Αθήνα. Στη συνέχεια, όλοι μαζί θα επέβαιναν σε αυτοκίνητα προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και θα πετούσαν πίσω στη Βρετανία, αφού είχαν ολοκληρώσει τις διακοπές τους.

Advertisement

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail:

jack1

jack2

jack3

jack4

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement
Επιστοφή επάνω