ΑΣΕΠ: Έρχονται 6 προκηρύξεις με 3.788 μόνιμες θέσεις

Advertisement

Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής πρόκειται για:

  • Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης για την πλήρωση πενήντα δύο (52) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για την πλήρωση έξι (6) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στο Πράσινο Ταμείο (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας), για την πλήρωση επτά (7) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στην «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ» και για την πλήρωση μίας (1) θέσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο. (άρθρο 28 του ν.4765/2021).
  • Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο εντός του Αυγούστου.
    Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης για την πλήρωση τριών χιλιάδων επτακοσίων είκοσι (3720) θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας (άρθρο 28 του ν.4765/2021). Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο εντός του Αυγούστου.
  • Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης για την πλήρωση τριών (3) θέσεων Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Β’ και Γ’ Ζώνης Μεσσαράς, για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στον ΓΟΕΒ Ορεστιάδας, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Αχέροντα Γλυκής, για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Μικρού Μοναστηρίου, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Βέροιας, για την πλήρωση τριών (3) θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Αραπίτσης Ναούσης και για την πλήρωση μίας (1) θέσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον ΤΟΕΒ Πρασινάδας Αλεξάνδρειας Ημαθίας. (άρθρο 28 του ν.4765/2021).
  • Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης για την πλήρωση έντεκα (11) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για την πλήρωση έντεκα (11) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στο ΜΤΠΥ, για την πλήρωση πέντε (5) θέσεων Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο ΝΑΤ , για την πλήρωση είκοσι τεσσάρων (24) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στον ΟΠΕΚΑ, για την πλήρωση δεκαπέντε (15) θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης στον ΟΑΕΔ και για την πλήρωση τριών (3) θέσεων Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο ΕΚΚΑ (άρθρο 28 του ν.4765/2021).
  • Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης για την πλήρωση εκατόν είκοσι οκτώ (128) θέσεων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (άρθρο 28 του ν.4765/2021).
    Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο Ημαθίας, για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής εκπαίδευσης στο Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για την πλήρωση εξήντα τεσσάρων (64) Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, για την πλήρωση μίας (1) θέσης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο Επιμελητήριο Σερρών (άρθρο 28 του ν. 4765/2021).
Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement