Rihanna: Ποζάρει με εσώρουχα και εντυπωσιάζει μετά τη γέννηση του γιου της

Advertisement

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται ότι πλέει η δημοφιλής τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, Rhianna (Ριάνα), καθώς πριν από δύο μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Ριάνα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στις 13 Μαΐου, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, A$AP Rocky. H 34χρονη σταρ από την ημέρα που έγινε μητέρα έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου της και προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και τη νέα καθημερινότητα.

Τις προάλλες όμως έκανε την εξαίρεση και ανέβασε στο Instagram μια αισθησιακή φωτογραφία για τη μάρκα των εσωρούχων της, SavageXFenty, αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές της. Η 34χρονη τραγουδίστρια πόζαρε με ένα αποκαλυπτικό πορτοκαλί καμισόλ, αναδεικνύοντας τις καμπύλες της καθώς καθόταν σε ένα βελούδινο χαλί.

Advertisement

Advertisement

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, είπε στο People ότι: «Η Ριάνα είναι πολύ καλά. Είναι πολύ ενθουσιασμένοι που έγιναν γονείς. Η Ριάνα είναι ήδη μία καταπληκτική μαμά».

H πρώτη εμφάνιση της Rihanna μετά τη γέννηση του γιου της

Την 1η Ιουλίου, η pop star έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της με τον A$AP Rocky με ένα ρούχο που ταίριαζε απόλυτα στο στυλ της.

Η Rihanna εθεάθη στη γειτονιά Crystal Palace του Λονδίνου. Η τραγουδίστρια φορούσε total black σύνολο με μαύρο κολάν και μαύρο puffer jacket με κουκούλα του οίκου Prada για να συνοδεύσει τον σύντροφό της στο Wireless Festival στο Λονδίνο. Τα συνδύασε με ένα ογκώδες ασημένιο κολιέ και με ένα διαμαντένιο τσόκερ, σκουλαρίκια κρίκους και μια μαύρη τσάντα. Τα μακριά σκούρα μαλλιά της έπεφταν ελέυθερα και ίσια στους ώμους της.

Advertisement

«Δεν περίμενα ότι θα αποκτήσω παιδί πριν παντρευτώ»

Σε συνέντευξή της, μερικές εβδομάδες πριν γεννήσει στην αμερικάνικη Vogue η τραγουδίστρια από τα Barbados είχε παραδεχτεί ότι, για αρκετό καιρό, έβλεπε τον σύντροφό της σαν φίλο ενώ, στην πορεία, η φιλία τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση. «Οι άνθρωποι δε βγαίνουν εύκολα από το friendzone μου. Σίγουρα μου πήρε χρόνο να ξεπεράσω το πόσο καλά τον ξέρω και με ξέρει, γιατί ξέρουμε επίσης, σε τι μπελάδες μπορεί να βάλει ο ένας τον άλλο», σημείωσε ενώ αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της, εξηγώντας ότι, δεν ήταν στα σχέδια του ζευγαριού να κάνουν οικογένεια.

«Απλά διασκεδάζαμε, δεν ήξερα καν πότε έχω ωορρηξία ή κάτι τέτοιο. Και μετά, απλά το είδαμε στο τεστ. Δεν έχασα καθόλου χρόνο, τον φώναξα και του το έδειξα. Το επόμενο πρωί ήμουν στο ιατρείο και τότε, ξεκίνησε το ταξίδι μας», εξήγησε ενώ δήλωσε και ότι δεν περίμενε ότι θα αποκτήσει παιδί πριν παντρευτεί, ωστόσο, το μέλλον είναι απρόβλεπτο. «Δε θα αφήσω τα κολλήματά μου να σταθούν εμπόδιο στο αν θα γίνω μητέρα», υπογράμμισε.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement