Οι διακοπές των πολιτικών αρχηγών – Πού θα κάνουν τα μπάνια τους

Advertisement

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να διέψευσε πριν περίπου έναν μήνα, από το βήμα της Βουλής, το σενάριο των πρόωρων εκλογών, ωστόσο η δραστηριότητα τόσο του ίδιου, όσο και των υπόλοιπων αρχηγών θυμίζει έντονα προεκλογική περίοδο.

Ο πρωθυπουργός μόλις χθες βρέθηκε στην Κεφαλονιά (όπου το 2019 η ΝΔ έβγαλε βουλευτή για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια), συμβολίζοντας έτσι τον στόχο να διατηρηθούν τα γαλάζια «σκήπτρα» και στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Αντίστοιχες περιοδείες, με διάφορες αφορμές, πραγματοποιούν τόσο υπουργοί, όσο και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ανά την Ελλάδα.

Advertisement

Το ίδιο ακριβώς παρατηρείται κι από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης πραγματοποίησαν πολλές περιοδείες το τελευταίο διάστημα και ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο, όπου άκουσαν τα – οικονομικά κυρίως – προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όλα αυτά, όμως, μπαίνουν για λίγο στον «πάγο», ελέω καλοκαιρινών διακοπών.

Advertisement

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται ήδη με τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα και τα παιδιά τους στη Λισαβόνα, όπου θα παραμείνει έως και σήμερα, ενώ το υπόλοιπο των διακοπών του θα το περάσει στο σπίτι που διατηρεί η οικογένεια στα Λεγραινά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να περάσει τις επόμενες μέρες στα Χανιά και με την επιστροφή του θα ρίξει το βάρος, μαζί με τους συνεργάτες του, στα όσα θα πει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, κατά το διήμερο 10 και 11 Σεπτεμβρίου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε ήδη στην Κρήτη, όπου πραγματοποίησε και ομιλία στα Χανιά, ενώ τις επόμενες μέρες θα βρεθεί και στην Τήνο. Τον Δεκαπενταύγουστο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα βρίσκεται, όπως ο ίδιος έχει ήδη ανακοινώσει, στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Advertisement

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα περάσει τις διακοπές του, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, στον Θεολόγο.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement