Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ – Το πλαστογραφημένο έγγραφο και η Βουλή

Advertisement

Ξεχειλίζει η οργή στον ΣΥΡΙΖΑ από την διακίνηση στα social media ενός εμφανώς πλαστογραφημένου εγγράφου το οποίο υποτίθεται ότι αφορά «εντολές» του Αλέξη Τσίπρα προς τους υπευθύνους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του κόμματος. Στην υπόθεση εν άγνοια της εμπλέκεται ακόμα και η Βουλή.

«Έγγραφο, που είδε το φως της δημοσιότητος πριν λίγο και φέρεται να προέρχεται από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας σφραγίδα εισερχομένου εγγράφου στην Ειδική Γραμματεία Προέδρου της Βουλής με αριθμό πρωτοκόλλου 86646/2.8.2022, ουδέποτε υπεβλήθη στη Βουλή, καθώς και ότι ο εν λόγω αριθμός πρωτοκόλλου είναι ανύπαρκτος» επισημαίνεται σε διευκρίνση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης της Βουλής των Ελλήνων.

<

Advertisement

/div>

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, σε ανάρτησή της στο Twitter η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Τάνια Καραγιάννη αναφερόταν σε πλαστό έγγραφο με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα που διακινείται στα social media τονίζοντας: «Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν».

Δείτε το έγγραφο

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement