Η επιμονή της Αλίκης Βουγιουκλάκη για ένα τζάκετ δώρο στον Μπονάτσο

Advertisement

Είναι γνωστό ότι η αγαπημένη πρωταγωνίστρια είχε έντονη προσωπικότητα και δύσκολα μπορούσε να της αντισταθεί κάποιος.

Η Κατερίνα Τερζοπούλου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο όπου αποκάλυψε και μια άγνωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο.

«Η Αλίκη είχε τρομερό εκτόπισμα. Έμπαινε σε έναν χώρο και νόμιζες ότι ήταν τεράστια, τον καταλάμβανε όλο. Επίσης, νόμιζε ότι όλα τα πράγματα ήταν δικά της, τα ήθελε όλα! Είχαμε κάνει μια φωτογράφιση για τη Γυναίκα με τον Βλάσση Μπονάτσο. Είχα φέρει και κάποια δικά μου συλλεκτικά ρούχα γιατί έχω μεγάλη συλλογή από τέτοια κομμάτια.

Advertisement

Και ένα δερμάτινο τζάκετ –πάλι δικό μου– για να φορέσει ο Βλάσσης.

Όταν τέλειωσε η φωτογράφιση, η Αλίκη ήθελε να το κρατήσει γιατί άρεσε στον Βλάσση.

«Βρε, καλή μου» να της λέω «είναι δικό μου το ρούχο» –ένα τζάκετ Montana–, «είμαι συλλέκτρια, δεν το δίνω» της εξηγούσα. Δεν δεχόταν την άρνηση η Αλίκη»

Advertisement

Τελικά το πήρε;

«Όχι βέβαια. Δεν ξέρω αν είμαι η μόνη που της είπε «όχι»… (Γελάει.)»

Η σχέση της Κατερίνας Τερζοπούλου με την Έλενα Ναθαναήλ

Διατηρούσες καλή σχέση και με μια άλλη σταρ, την Έλενα Ναθαναήλ.

Advertisement

«Καλά, η Έλενα είχε το πιο συμμετρικό πρόσωπο που έχουμε φωτογραφίσει. Και οι δύο πλευρές ήταν ίδιες, τρομερά εύκολη στη φωτογραφία, μαγική.

Κουκλάρα, ελεύθερη, ζωντανή, χαρούμενη. Με την Έλενα τότε και τον Γιώργο Τσαγκάρη, τον πατέρα του παιδιού της, κάναμε παρέα. Ή με τον Μπίλι Μπο. Καλλονός! Πηγαίναμε μαζί στο Παρίσι, του την έπεφταν οι πάντες – άντρες και γυναίκες.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement