Άρπαξαν το μωρό της και αποπειράθηκαν να το δώσουν για παράνομη υιοθεσία

Advertisement

Οι δύο Έλληνες που συνελήφθησαν για την αρπαγή του βρέφους 8 μηνών από τη μάνα του, εντοπίστηκαν στον σταθμό ΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω και συνελήφθησαν πριν προλάβουν να δώσουν το μωράκι.

Ένα απίστευτο περιστατικό διερευνά το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά τη σύλληψη δύο Ελλήνων 33 και 30 ετών αντίστοιχα, για αρπαγή βρέφους και παράνομη υιοθεσία.

Όλα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, στον σταθμό ΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω, όπου μία γυναίκα αντιλήφθηκε τις περίεργες και αμήχανες κινήσεις των δύο αντρών που κρατούσαν το μωράκι 8 μηνών και κάλεσε την Αστυνομία, άντρες της οποίας ακινητοποίησαν τους δύο υπόπτους και τους οδήγησαν αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω.

 Εκεί ισχυρίστηκαν ότι δήθεν είχαν βγάλει βόλτα το μωρό μίας 31χρονης φίλης τους από την Αλβανία, την οποία είχαν επισκεφτεί νωρίτερα στο σπίτι της όμως σύντομα παραδέχτηκαν ότι άδραξαν την ευκαιρία όταν η μάνα του παιδιού πήγε στο μπάνιο και της πήραν το μωρό με σκοπό να το δώσουν για παράνομη υιοθεσία που είχαν ήδη κανονίσει και είχαν δώσει σχετικό ραντεβού στον σταθμό του Μετρό.

Η μητέρα του παιδιού που κλήθηκε στην Ασφάλεια, παραδέχτηκε μεν πως οι δύο άντρες ήταν γνωστοί της και όντως την είχαν επισκεφτεί στο σπίτι της νωρίτερα, όμως αρνήθηκε πως γνώριζε οτιδήποτε για τις προθέσεις τους και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος τους σχετική δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι συνθήκες της όλης ενέργειας και η τυχόν εμπλοκή και άλλων προσώπων παραμένει ακόμα υπό έρευνα, μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πηγή/ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement