Χαμός στο Ηράκλειο: Ασυνείδητη οδηγούσε μεθυσμένη έχοντας τα παιδιά της στο αμάξι – Πώς την εντόπισε η αστυνομία

Advertisement

Στη σύλληψη μιας 38χρονης , η οποία οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, έχοντας στο αυτοκίνητο τα τρία ανήλικα παιδιά της, προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου Κρήτης. Μάλιστα, ο 12χρονος γιος της ήταν αυτός που με τις ενέργειές του ουσιαστικά οδήγησε στη σύλληψη της 38χρονης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η 38χρονη βρισκόταν στις Αρχάνες, όπου φέρεται να κατανάλωσε αλκοόλ παρέα με μία φίλη της.

Στη συνέχεια έβαλε στο αυτοκίνητο τα τρία παιδιά της και ξεκίνησε να οδηγεί. Ο 12χρονος γιος της άρχισε να ανησυχεί για τον τρόπο με τον οποίο οδηγούσε η μητέρα του, καθώς, όπως έχει καταθέσει στο Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, την έβλεπε να οδηγεί επικίνδυνα έχοντας πιει αλκοόλ.

Advertisement

Ο 12χρονος προσπαθούσε να την πείσει να ακινητοποιήσει το όχημα και κάλεσε στο τηλέφωνο τον πατέρα του, για να του πει ότι η μητέρα του οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, έχοντας στο αυτοκίνητο τόσο τον ίδιο όσο και τα δύο μικρότερα αδέλφια του. Η 38χρονη μητέρα, παρά τις συστάσεις του γιου της να σταματήσει, υποστήριζε πως «είναι καλά» και πώς «οδηγεί μία χαρά».

Όταν έφτασαν στον προορισμό τους και συγκεκριμένα στον Αη Γιάννη Χωστό, ο 12χρονος γιος έδωσε το τηλέφωνό σε έναν γείτονα, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία.

Επί τόπου βρέθηκαν αστυνομικοί και φόρεσαν χειροπέδες στην 38χρονη μητέρα, αφού, όπως αποδείχθηκε από το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement