Νέα «Γέφυρα Ζωής» για τη διακομιδή βρέφους από Βέροια προς Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Advertisement

Ακόμη μία «Γέφυρα Ζωής» έστησαν άνθρωποι της Αστυνομίας, προκειμένου ένα βρέφος να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατόν από τη Βέροια προς τη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όλα συνέβησαν περίπου στις 20:40, όταν οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για τη διακομιδή ενός μωρού 8,5 μηνών με υψηλό πυρετό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Άμεσα, άνθρωποι της ομάδας ΟΠΚΕ αλλά και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνόδευσαν το ΙΧ όχημα που μετέφερε το βρέφος από το ύψος της Χαλκηδόνας.

Advertisement

Έτσι, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τοποθετήθηκαν σε καίρια σημεία όπως εκείνο της συμβολής της οδού Εγνατίας με τη Βενιζέλου, προκειμένου να σταματήσουν τη ροή των οχημάτων έως ότου να περάσει το ΙΧ με την αστυνομική συνοδεία που μετέφερε το βρέφος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Θυμίζουμε ότι, ακόμη μία «Γέφυρα ζωής» αυτή τη φορά από τη Σίνδο προς το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, έστησαν αστυνομικοί στις 16/8, ανοίγοντας το δρόμο για ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε ανήλικο.

Επιπλέον, πρόσφατα (2/6), «Γέφυρα Ζωής» από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη έστησαν και πάλι αστυνομικοί, οι οποίοι «άνοιξαν» το δρόμο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για την άμεση διακομιδή νεογνού, στο Γ.Ν. Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement