Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ατύχημα στις διακοπές του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Advertisement

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι και το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του.

Τις προηγούμενες ημέρες οι δυο τους βρέθηκαν για διακοπές στην Κρήτη. Στη συνέχεια, το μοντέλο πήγε στην Σαμοθράκη με τους φίλους του, προκειμένου να χαλαρώσει και να γεμίσεις τις μπαταρίες του ενόψει της απαιτητικής χρονιάς που τον περιμένει.

Ωστόσο, είχε ένα ατύχημα κατά την επίσκεψή του στις Βάθρες. Συγκεκριμένα, χτύπησε στο πόδι του και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα στο πόδι, αφού το χτύπημα ήταν αρκετά βαθύ.

Advertisement

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε

Η στιγμή που έμαθε ότι η αγαπημένη του θα κάνει γιο

Την προηγούμενη εβδομάδα οι φίλοι της Ιωάννας και του Δημήτρη διοργάνωσαν ένα gender reveal party στο οποίο και αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού τους.

Σε έναν εντυπωσιακό κήπο με πισίνα στην Χαλκιδική, άρχισαν να βγαίνουν μπλε καπνογόνα, σηματοδοτώντας έτσι το αγοράκι που έρχεται για το ζευγάρι.

Τότε ο Αλεξάνδρου «πέταξε» από την χαρά του και έκανε κάτι το οποίο δεν περίμενε κανείς. Ξεκίνησε να φωνάζει δυνατά «αγόριιιιιιιιιιιι, με αγαπάει ο Θεός» και πήδηξε στην πισίνα που είχε ακριβώς δίπλα μέσα στον ενθουσιασμό του.

Advertisement

Λίγες ώρες πριν, το μοντέλο ευχόταν για τα γενέθλια της αγαπημένης του, εκφράζοντας την επιθυμία του να αποκτήσουν αγοράκι.

Από την άλλη, η Ιωάννα Τούνη δήλωνε στο instagram πως θέλει κοριτσάκι.

«Δεν ξέρει κανείς εκτός από τη Λένια που ενημερώθηκε από τη γυναικολόγο μου για να το οργανώσει. Τι λέτε να είναι; Αγόρι ή κορίτσι; Εγώ κορίτσι θέλω. Σαν τρελή θέλω κορίτσι, τόσο πολύ που έχω πει στους φίλους μου “κορίτσι, κορίτσι”. Ο Δημήτρης θέλει αγόρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement