Λεωνίδας Κακούρης – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η τυχαία συνάντηση στους Παξούς

Advertisement

Επί τρία χρόνια σχεδόν ήταν «αχώριστοι». Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κακούρη, τον ανελέητο Δούκα Σεβαστό από τις «Άγριες Μέλισσες» και τον ανιψιό του στη σειρά, Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Τι και αν οι σχέσεις τους σύμφωνα με το σενάριο ήταν οι χειρότερες; Οι δύο ηθοποιοί, μαζί με όλο το υπόλοιπο καστ της σειράς, βρίσκονταν καθημερινά για τις ανάγκες των πολύωρων γυρισμάτων.

Το φινάλε των «Άγριων Μελισσών» συνέπεσε με την αρχή των θεατρικών περιοδειών με αποτέλεσμα οι ηθοποιοί να χωριστούν και να τραβήξουν ο καθένας προς άλλη κατεύθυνση. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μαζί με την Μαρία Κίτσου περιοδεύουν την Ελλάδα με την «Ηλέκτρα» και ο Λεωνίδας Κακούρης με την «Μεγάλη πλεκτάνη» πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τα γυρίσματα του «Μαύρου Ρόδου», της νέας σειράς του Mega όπου θα μοιραστεί το πλατό για άλλη μια φορά με τον Γιάννη Κουκουράκη.

Advertisement

Ευτυχώς, ανάμεσα στις θεατρικές υποχρεώσεις τους οι ηθοποιοί μπόρεσαν να ξεκλέψουν κάποιες ημέρες για τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους.

Σε μια από αυτές τις αποδράσεις, ο Γκοτσόπουλος και Κακούρης συναντήθηκαν τυχαία στους Παξούς και απαθανάτισαν το γεγονός για να μοιραστούν την είδηση με τους διαδικτυακούς φίλους τους.

GOTSOPOULOS KAKOURHS

Advertisement

Ο Λεωνίδα Κακούρης ποζάρει στους Παξούς:

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement