Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστοπούλου: Το πρώτο κοινό τρέιλερ για το «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1

Advertisement

Το πρώτο τρέιλερ για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», με τη Μαρία Αναστασοπούλου δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη, βγήκε στη δημοσιότητα.

Η Μαρία Αναστασοπούλου αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ, όπου παρουσίαζε την πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τον Δημήτρη Οικονόμου και «μετακόμισε» στον ANT1, σε ρόλο συμπαρουσιάστριας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Στο πρώτο κοινό τρέιλερ, ο Γιώργος Παπαδάκης υποδέχεται τη δημοσιογράφο στο στούντιο, κάνοντας μάλιστα ένα λογοπαίγνιο για το μουστάκι του, καθώς σε προηγούμενο τρέιλερ, στο οποίο εμφανιζόταν μόνος του ακουγόταν η φράση: «Aυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις».

Advertisement

«Και την πιο διαχρονική καλημέρα…» αναφέρει η Μαρία Αναστασοπούλου στο νέο τρέιλερ. «Και με το μουστάκι στη θέση του» της απαντά ο Γιώργος Παπαδάκης. «Πιο διαχρονικό και από το “Καλημέρα Ελλάδα”» ανταπαντά εκείνη.

Δείτε το τρέιλερ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasopoulou Maria (@manastasopoulou)

«Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του την Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης. Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη» ανέφερε ο ΑΝΤ1 στην ανακοίνωσή του.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement