Η Ιωάννα Τούνη δέχθηκε «πόλεμο» και απάντησε με τον δικό της τρόπο

Advertisement

H γνωστή influencer εξέφρασε τον εκνευρισμό της για την σκληρή κριτική που της άσκησαν στο Instagram.

H Ιωάννα Τούνη διανύει την πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής της αφού σε 5 περίπου μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το παιδί τους, το οποίο είναι αγοράκι. Τις προηγούμενες ημέρες η influencer και το μοντέλο βρέθηκαν στην Κρήτη όπου απόλαυσαν τις ολιγοήμερες καλοκαιρινές τους διακοπές και μας έδειξαν πόσο αγαπημένοι είναι.

Advertisement

Ο εκνευρισμός της Ιωάννας Τούνη και η σκληρή απάντηση

Το απόγευμα του Σαββάτου 20 Αυγούστου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκαν στην Κατερίνη για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

Η influencer μοιράστηκε το γεύμα τους (το οποίο ήταν sushi) με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media και λίγο αργότερα δέχτηκε πολλά επικριτικά μηνύματα.

Διαβάζοντάς τα, η Ιωάννα Τούνη εκνευρίστηκε και λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο δίνοντας την απάντησή της στα αρνητικά σχόλια.

Advertisement

«Μόλις έχω φτάσει σπίτι και μου έχετε στείλει ένα κάρο μηνύματα γιατί σούσι στην εγκυμοσύνη. Παιδιά στην εγκυμοσύνη απαγορεύονται τα ωμά αλλά υπάρχει και μαγειρεμένο σούσι, είτε τηγανιτό και στο φούρνο ακόμα. Σούσι μαγειρεμένο μπορώ να το φάω και αυτό πήρα και έφαγα. Μην ανησυχείται για την υγεία μου, είμαι μια χαρά. Ξέρω ότι είμαι έγκυος και ξέρω τι να αποφεύγω. Ευχαριστώ», είπε η Ιωάννα Τούνη on camera.

«Προς τους ξερόλες του ινστα. Μια έγκυος γυναίκα μπορεί να φάει σούσι, εφόσον αυτό είναι μαγειρεμένο. Τα ωμά απαγορεύονται, όχι το σούσι..Τώρα σας παρακαλώ αφήστε με να φάω χωρίς πρήξιμο», πρόσθεσε η εγκυμονούσα.

Το φύλο του μωρού

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με ένα άκρως εντυπωσιακό baby shower, στο οποίο παρευρέθηκαν στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Advertisement

Με τοπίο τη στολισμένη με μπαλόνια και φωτισμένα γράμματα πισίνα, η influencer και το μοντέλο στάθηκαν στο κέντρο και ανακοίνωσε πως το μωρό που περιμένουν είναι αγόρι. Οι πανηγυρισμοί ήταν ξέφρενοι, ειδικά από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που θα έχει κι άλλη αντρική παρέα στο σπίτι.

Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης

Μια μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram συνοδευόμενη από μια γλυκιά φωτογραφία της μέλλουσας μανούλας, αποκάλυψαν το ευτυχές γεγονός.

 

Advertisement
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα! Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ ❤️ Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!». Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ! Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω…Ανυπομονώ! Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…», έγραψε η διάσημη influencer.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement
Επιστοφή επάνω