Ανάρτηση με την οποία αποχαιρετά τον σπουδαίο μουσικό Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του στο twitter γράφει:
Αντίο στον Ρόμπερτ που με τους Poll συνόδεψε τα εφηβικά όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς. Στον ευαίσθητο συνθέτη που δεν έπαψε ποτέ να τραγουδά για τους νέους. Αλλά και για τη ΝΔ που αγαπούσε και συνέθεσε τον ύμνο της. Παντοτινά νέες θα μείνουν οι νότες που μας αφήνει για συντροφιά.
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) August 21, 2022
Advertisement
«Αντίο στον Ρόμπερτ που με τους Poll συνόδεψε τα εφηβικά όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς. Στον ευαίσθητο συνθέτη που δεν έπαψε ποτέ να τραγουδά για τους νέους. Αλλά και για τη ΝΔ που αγαπούσε και συνέθεσε τον ύμνο της. Παντοτινά νέες θα μείνουν οι νότες που μας αφήνει για συντροφιά».