Λαμία: Κεραυνοί μέσα στα σπίτια στην Αγία Βαρβάρα και στην Αμφιθέα (βίντεο)

Advertisement

Χωρίς ρεύμα συνοικίες και κομμάτι του δημοτικού φωτισμού στη βόρεια Λαμία…

Δεκάδες χωρίς υπερβολή ήταν οι κεραυνοί που έπεσαν ακόμη και εντός του αστικού ιστού στη Λαμία το απόγευμα της Δευτέρας (22/8).

Επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις της ΕΜΥ το μπουρίνι χτύπησε με σφοδρότητα περιοχές της Ανατολικής Στερεάς μεταξύ αυτών και την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Advertisement

Κεραυνός έπεσε στην περιοχή της Αμφιθέας πλησίον των σπιτιών στην οδό Στρογγυλάκου με αποτέλεσμα να πέσει το ρεύμα σε ηλεκτρικές συσκευές.

Χωρίς ρεύμα

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από το κομμάτι από το Δημαρχείο στην οδό Κωστή Παλαμά και μπροστά από τα σχολικά συγκροτήματα του 1ου και 4ου Γυμνασίου – Λυκείου που είναι χωρίς δημοτικό φωτισμό και μέχρι την οδό Στάμου που διασταυρώνεται με την Στρογυλλάκου.

Δείτε το βίντεο:

Κεραυνός όμως έπεσε και σε πολυκατοικία στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας σύμφωνα με αναγνώστη του LamiaReport. Έπεσε το ρεύμα και έσπασε ακόμη και κομμάτι από μάρμαρο που περικλείει το μπαλκόνι του.

Advertisement

«Ήταν σαν να έγινε κάποια μεγάλη έκρηξη και ταυτοχρόνως να γίνεται και σεισμός», μας περιέγραψε τις στιγμές που έζησε ο άνθρωπος που δεν είχε ξαναζήσει κάτι παρόμοιο!

Χωρίς ρεύμα από την ώρα των κεραυνών, όπως επιβεβαιώνουν αναγνώστες του LamiaReport, είναι συνοικίες, στην οδό Εκκλησιών, στους Αγίους Θεοδώρους και στον Αφανό Λαμίας.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement