Τόλης Βοσκόπουλος: Οδός στη Θεσσαλονίκη πήρε το όνομά του

Advertisement

Το μεσημέρι της Δευτέρας (22/8), μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Άντζελα Γκερέκου έκανε μια αποκάλυψη για τον Τόλη Βοσκόπουλο. Πιο συγκεκριμένα, μια οδός στη Θεσσαλονίκη πήρε τ’ όνομα του σπουδαίου ερμηνευτή, ο οποίος ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων πριν από ένα χρόνο.

«Κάπου στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη… Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη. Εξωτερικεύεται με κάθε τρόπο. Έτσι είναι ο απλός κόσμος σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την ομογένεια που λάτρεψαν και λατρεύουν τον Τόλη. Γιατί και εκείνος τους έδωσε την ψυχή του. Και αυτή η αγάπη είναι πάνω από κάθε άλλη αναγνώριση. Ευχαριστούμε» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Advertisement

Νωρίτερα, η Άντζελα Γκερέκου είχε δημοσιεύσει μία ακόμα φωτογραφία στο Instagram. Σε αυτήν, την βλέπουμε ν’ αγναντεύει την Κέρκυρα από το νησάκι Βίδος. Φορώντας μαύρο μπικίνι με πρόσωπο στραμμένο στον ήλιο και την Κέρκυρα απέναντί της, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε και ανάρτησε το στιγμιότυπο στα social media, χρησιμοποιώντας σε hashtags τις λέξεις «σύνδεση», «ελευθερία», «ευλογημένη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Gerekou official (@angela_gerekou)

Η Άντζελα Γκερέκου θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες και φέτος μέσα από τη σειρά «Η γη της Ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement