Ελεύθερος ένας εκ των δύο Κρητικών που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες

Advertisement

Ελεύθερος, χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, αφέθηκε μετά την απολογία του ο ένας από τους δύο Κρητικούς που κατηγορούνται για την καταδίωξη της οικογένεια των Γερμανών στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το cretalive, πρόκειται για τον 36χρονο συνεπιβάτη του 4Χ4, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα, ωστόσο παραπέμφθηκε στον ανακριτή λόγω συνάφειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος οδηγός του αγροτικού, που έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή (29/08), διώκεται για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, σε βαθμό κακουργήματος.

Advertisement

Κρήτη: Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση των «νταήδων» στους Γερμανούς τουρίστες

Βίντεο – ντοκουμέντο που είδε το «φως» της δημοσιότητας παρουσιάζει την επίθεση των δύο Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες και δείχνει καρέ – καρέ πώς εμβόλισαν με το ημιφορτηγό τους το λευκό αυτοκίνητό τους.

Συγκεκριμένα, το οπτικοακουστικό υλικό της επίθεσης αποτυπώνει αρχικά το φορτηγάκι των Κρητικών να κλείνει από αριστερά το αυτοκίνητο των τουριστών και να πέφτει πάνω τους, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να χτυπούν σε τρίτο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, όταν αυτοί προσπαθούν να το αποφύγουν και να απομακρυνθούν, το ημιφορτηγό παίρνει φόρα, κάνει όπισθεν και «καρφώνεται» με μεγάλη δύναμη πάνω στο καπό του λευκού αυτοκινήτου των Γερμανών. Ακολουθεί ο διαπληκτισμός, με τους περαστικούς να τρέχουν να δουν τι συνέβη, ενώ άλλοι φοβισμένοι να απομακρύνονται από την περιοχή.

Advertisement

Πρόκειται για το μοναδικό βίντεο – ντοκουμέντο που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές και τους δύο κατηγορούμενους, καθώς αντικρούει μέρος των βασικών ισχυρισμών τους.

Το βίντεο αυτό φαίνεται να είναι το αποτέλεσμα της καταδίωξης που είχε ξεκινήσει νωρίτερα στον Μυλοπόταμο και κατέληξε στο Πέραμα.

Βίντεο – ντοκουμέντο: H επίθεση των «νταήδων» στους Γερμανούς τουρίστες

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement