Λίβερπουλ: Στα ίχνη του δολοφόνου της 9χρονης Ολίβια – Σκοτώθηκε από τυφλά πυρά μέσα στο σπίτι της

Advertisement

Τη σύλληψη 36χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Ολίβια Πρατ Κόρμπελ μέσα στο σπίτι της στο Λίβερπουλ, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

Η εννιάχρονη Olivia Pratt-Korbel ετοιμαζόταν να πάει για ύπνο όταν η μητέρα της άκουσε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι τους στο Λίβερπουλ στι 10 το βράδυ και άνοιξε την πόρτα, με αποτέλεσμα να εισβάλει ένοπλος.

Η 46χρονη μητέρα προσπάθησε να τον εμποδίσει αλλά δέχτηκε σφαίρα στον καρπό, ενώ το κοριτσάκι της που στεκόταν πίσω, πυροβολήθηκε θανάσιμα στο στήθος.

Advertisement

Στόχος του ενόπλου ήταν ο 35χρονος Τζόζεφ Νι, έμπορος ναρκωτικών και καταδικασμένος για διάρρηξη. Τράπηκε σε φυγή πεζός, ωστόσο δεύτερος ένοπλος τον πυροβόλησε. Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, ενώ φέρεται να παραβίασε τους όρους αποφυλάκισης του, σχετικά με ποινή  τριών ετών και εννέα μηνών που επιβλήθηκε το 2018 για διάρρηξη.

Advertisement

Το Λίβερπουλ βρίσκεται σε πένθος για τρίτη ημέρα μετά τη δολοφονία. Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ, Ίαν Ρας και ο πρώην παίκτης της Έβερτον, Ίαν Σνοντίν, ήταν μεταξύ των χιλιάδων ανθρώπων που αποτίουν φόρο τιμής για το αδικοχαμένο 9χρονο παιδί.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement