Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Οι Ελληνικές αναμετρήσεις στο US Open

Advertisement

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη του US Open το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 29/8, ενώ οι μεγάλοι τελικοί θα διεξαχθούν στις 10 και 11 Αυγούστου, με την Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους.

Αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής αναμένεται αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο, τον τενίστα που θα προκριθεί στο κυρίως ταμπλό μέσω προκριματικών, ενώ στον δεύτερο θα αναμετρηθεί έναν εκ των Λορέντζο Σονέγκο ή Τζόρνταν Τόμπσον.

Στον δρόμο του προς το τρόπαιο, ο τσιτσιπάς ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος με μερικούς από τους καλύτερους Αμερικανούς τενίστες όπως ο Μαξίμ Κρέσι ή ο Τέιλορ Φριτζ, που τους τελευταίους μήνες έχει σημειώσει μεγάλη βελτίωση. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τα ονόματα των Ματέο Μπερετίνι και Άντι Μάρει στον τέταρτο γύρο. Στην οκτάδα πιο πιθανός αντίπαλος είναι ο Κάσπερ Ρουντ.

Advertisement

Ελληνικού ενδιαφέροντος είναι και η αναμέτρηση της πρεμιέρας μεταξύ του Νικ Κύργιου και του Θανάση Κοκκινάκη.

Η Μαρία Σάκκαρη «κοιτάζει» το τρόπαιο

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια φαίνεται πως έχει εύκολο δρόμο μέχρι τα προημιτελικά του Αμερικανικού Γκραν Σλαμ καθώς στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία, η οποία υπενθυμίζεται ότι είχε αποκλείσει την Σάκκαρη στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον.

Στον δεύτερο γύρο και εφόσον προκριθεί, η 27χρονη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ξιού Γουάνγκ (Κίνα)-Νταϊάν Πάρι (Γαλλία), ενώ αν συνεχίσει θα κληθεί να περάσει λογικά το εμπόδιο της Άλισον Ρίσκε (ΗΠΑ) και στον τέταρτο γύρο αυτό της Χαντάντ Μάια (Βραζιλία) ή Καρολίν Γκαρσία (Γαλλία).

Advertisement

Στα προημιτελικά δυσκολεύει το έργο της Σάκκαρη, καθώς θα βρει λογικά απέναντι της μία εκ των Κόκο Γκοφ (ΗΠΑ) και Σιμόνα Χάλεπ (Ρουμανία), όπως και στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία) ή Ανέτ Κονταβέιτ (Εσθονία).

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement