Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Πιαστήκατε με τον κοριό στο αυτί – Καμία παρακολούθηση πολιτικού επί ΣΥΡΙΖΑ»

Advertisement

«Πιαστήκατε με τον κοριό στο αυτί και προσπαθείτε να ανακαλύψετε συμψηφισμούς και να κάνετε αντιπερισπασμούς», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, προσθέτοντας ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε ούτε μια παρακολούθηση πολιτικού προσώπου ή δημοσιογράφου. «Όχι δεν υπήρξε επίσύνδεση με την Χρυσή Αυγή. Αλλά ούτε σε εκλεγμένο εκπρόσωπο του εθνικού κοινοβουλίου η της ευρωβουλής. Ο μόνος που τολμήσατε ήσασταν εσείς», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός δεν απάντησε στα ερωτήματα που έθεσε στην πρωτολογία του. «Τα επαναλαμβάνω μήπως απαντήσατε επί της ουσίας. Ποιος είναι ο λόγος που παρακολουθήσατε τον Ανδρουλάκη. Το επιχείρημα δεν μπορείτε να το πείτε και θα το πείτε στον ίδιο είναι παιδικό για να σταθεί στη Βουλή. Δεν είπατε τίποτα για την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη», τόνισε και αναρωτήθηκε εάν συμμετέχει ο κ. Ανδρουλάκης σε κάποιου είδος κατασκοπεία ή υβριδικό πόλεμο.

Σύμφωνα, πάντως, με τον Αλέξη Τσίπρα για τους πολιτικούς θα πρέπει να υπάρχει μια και μοναδική εξαίρεση, αυτής του ζητήματος της εθνικής ασφάλειας. «Αν έχετε οποιαδήποτε καταγγελία για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να την πάτε στον εισαγγελέα διότι καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Αλλά αν είχατε έστω ένα στοιχείο που ενοχοποιεί την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ θα το είχε αξιοποιήσει…», προσέθεσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement