Πύργος: Νέο περιστατικό άγριου bullying κατά ανηλίκου – Έγιναν προσαγωγές

Advertisement

Λίγους μήνες μετά την υπόθεση του Θύμιου Μπουγά, ένα νέο περιστατικό έρχεται να προκαλέσει αναστάτωση και ανησυχία στην πόλη του Πύργου.

Βίντεο που κυκλοφόρησε και πάλι από “νταήδες” στα social media δείχνει δύο νεαρούς και πιθανόν ανήλικους, να χτυπούν με χαστούκια έναν άλλο ανήλικο, κοντά στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο κέντρο της πόλης.

Το βίντεο σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται πως αποτυπώνει περιστατικό που συνέβη πριν δέκα ημέρες περίπου.

Advertisement

Το υλικό έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας που ξεκίνησε άμεσα έρευνες για την υπόθεση, που δείχνει ακόμα πιο σοβαρή από αυτή του Θύμιου Μπουγά.

Και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό επαναλήφθηκε και προχθές Παρασκευή με τους ίδιους θύτες και το ίδιο θύμα.

Το βίντεο

Ειδκότερα, σύμφωνα με το ilialive.gr, το βίντεο που “ανέβηκε” στα social media απεικονίζει δύο νεαρά άτομα που έχουν απομονώσει ένα άλλο νεαρό άτομο και τον χαστουκίζουν συνεχόμενα. Εκείνο δεν αντιδρά και προσπαθεί να μη δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση για να μπορέσει να διαφύγει.

Advertisement

Οι Αρχές που εξέτασαν προσεκτικά το βίντεο σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιήσει τα πρόσωπα και έχουν έρθει σε επαφή με το περιβάλλον του νεαρού.

Η υπόθεση σύμφωνα με αστυνομικές πηγές σχετίζεται με τα θλιβερά γεγονότα των βανδαλισμών στο 4ο γυμνάσιο Πύργου τον περασμένο χειμώνα.

Οι προσαγωγές

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης αυτής bullying, χθες έγινε έφοδος της Αστυνομίας με την Ειδική Ομάδα Ελέγχων και τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλων υπηρεσιών της Δ.Α. Ηλείας.

Advertisement

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές νεαρών ατόμων στην κεντρική πλατεία του Πύργου, δίπλα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και μάλιστα εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη γάμος, όπου οι καλεσμένοι σάστισαν από την αστυνομική επιχείρηση που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται από τις Αρχές καθώς φαινόμενα bullying ιδιαίτερα ανάμεσα σε ανήλικους έχουν ξεκαθαρίσει οι αρχές πως δεν θα γίνουν ανεκτά και από την στιγμή που γίνονται αντιληπτά ή καταγγέλονται θα αντιμετωπίζονται άμεσα.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement