Ιωάννα Τούνη: Λύγισε on air – «Πιστεύω ότι η μαμά μου μού έστειλε το μωράκι»

Advertisement

H Ιωάννα Τούνη ήταν καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και τον θάνατο της μητέρας της.

Αρχικά ανέφερε η εγκυμονούσα: «Ο Δημήτρης μου είπε πρώτος να πάρω ένα τεστ εγκυμοσύνης γιατί πίστευε ότι είμαι έγκυος. Θέλαμε και οι δύο παιδάκι αλλά ήταν αναπάντεχο».

Και τόνισε για τον σύντροφό της: «Πιστεύω ότι είναι πλασμένος να γίνει μπαμπάς, όταν βλέπει παιδάκια, ξεχνάει την ύπαρξή μου».

Advertisement

Η Ιωάννα Τούνη συγκινημένη είπε: «Τον ίδιο μήνα που έχασα τη μαμά μου, έμεινα έγκυος. Μέσα μου θέλω να πιστεύω ότι δεν ήθελε να είμαι μόνη μου και μου έστειλε ένα μωράκι να με αγαπάει, να έχω κάτι σημαντικό και δικό μου».

Η γνωστή influencer αναφέρθηκε και στα προβλήματα και τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της: «Νιώθω ότι δεν είναι εύκολα, είχα ναυτίες, λιποθυμίες, αιμορραγίες, ήμουν ράκος σωματικά. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω στην εκπομπή, Happy Day!

 

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement